Звездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, изигра отличен

...
Звездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, изигра отличен
Коментари Харесай

Мбапе: Имам проблеми, но треньорът не е един от тях

Звездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, изигра отличен дуел и съвсем собственоръчно донесе триумфа на своя отбор в гостуването на Реал Сосиедад от 1/8-финалите в Шампионската лига. Той означи и двата гола в мача за триумфа с 2:1 и по този начин оказа помощ на парижани да се класират за идната фаза на шампионата. След срещата той показа, че отборът му е извършил чудесно първичния си проект за мача.

„ Наистина сме щастливи. Това бе задачата ни. Искахме да се класираме, само че искахме и да победим. Имахме проект, който бе явен и успяхме да вкараме ранен гол. Почти не бяхме сложени напрегнат, в случай че не броим заключителните минути на дуела. Знаехме, че не можем да се отпускаме в нито един миг. Ако противникът пръв бе вкарал, това щеше да отвори мача и те щяха да ни притиснат благодарение на почитателите си. Затова бе значимо да убием очакванията им допустимо най-рано. Това и направихме и още веднъж ще играем на 1/4-финалите “, показа Мбапе.

Говорейки след нулевото тъждество против Монако в петък, старши треньорът Луис Енрике разкри, че решението му да извади Мбапе е било тактическо и съобщи, че парижани би трябвало да свикнат да играят без Мбапе, като се има поради, че капитанът на Франция разгласи, че той ще напусне след приключването на контракта му в края на сезона.

В събота Мбапе и Луис Енрике организираха „ градивни “ диалози лице в лице, с цел да разрешат влошаващата се обстановка. Мястото на Мбапе в титулярните 11 беше под подозрение преди конфликта против Реал Сосиедад във вторник, само че той стартира и направи разликата. След мача Мбапе сподели, че обратно на някои информации във френските медии, той няма проблем с Енрике.

„ Нямам проблем с треньора. Всичко е наред сред мен и него. Имам проблеми, само че мениджърът не е един от тях ”, съобщи нападателят.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР