Звездата на Marvel Кари Бърнанс беше сериозно ранена, след като

...
Звездата на Marvel Кари Бърнанс беше сериозно ранена, след като
Коментари Харесай

Звездата от Черната пантера Кари Бърнанс „изпитва толкова много болка“ и не може да ходи след удар и бягство

Звездата на Marvel Кари Бърнанс беше съществено ранена, откакто беше забъркана в хипотетично боричкане и бягство в Ню Йорк.

Съобщава се, че актрисата е била блъсната от един от деветте души от водача към 1:30 сутринта в понеделник сутринта, до момента в който минавала около щанд за храна с приятелите си. Тя благодари на почитателите си в Instagram за хубавите им пожелания, само че разкри, че към момента изпитва „ толкоз доста болежка “.

Инцидентът идва единствено месеци откакто тя посрещна първото си дете – момченце на име Джаксън. Състоянието на Кари е устойчиво и сега е подложена на интервенция след случая.

Кари сподели: „ Толкова доста ме боли и към момента не мога да вървя в действителност сега. “ Тя изясни, че до момента в който към момента съумява да се грижи за детето си, фамилията й се е намесило, с цел да й помогне, добавяйки: „ Не съм спала задоволително отдавна. “

В друго качване Кари сподели ужасяващите си пострадвания и насинено, подуто лице, споделяйки детайлности за пострадванията си, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР