Звездата на Манчестър Сити Кевин де Бройне сподели мислите си

...
Звездата на Манчестър Сити Кевин де Бройне сподели мислите си
Коментари Харесай

Де Бройне: Опитваме се да бъдем спокойни преди финала

Звездата на Манчестър Сити Кевин де Бройне показа мислите си преди огромния край на Шампионска лига. В събота „ жителите “ се изправят против Интер. Плеймейкърът съобщи, че той и съотборниците му знаят, че моментът е значим, само че се пробват да са по-спокойни и да одобряват нещата по-леко.

„ Не мисля, че ще променим нещо. Опитвам се да се отпусна и да се приготвя, както върша преди всеки мач. Просто пробвам да съм подготвен. Празнувахме купата след успеха над Челси, само че след финалът за Купата на Англия се прибрах непосредствено у дома. Жена ми беше заета и би трябвало да се грижа за децата, любувах се на няколкото почивни дни със фамилията си ”, сподели Кевин де Бройне.

„ Не достигаш до край в Шампионската лига, в случай че не си задоволително мощен тим. Интер завоюва Купата на Италия и завоюва съвсем всичките си срещи в края на сезона. Те имат доста ясна еднаквост и система на игра. Никой не мисли, че ще ни е елементарно против тях. Това е край и всеки тим стартира от равна позиция. Ние би трябвало да вкараме един гол повече и да се пазиме добре. Ако би трябвало да съм почтен, просто би трябвало да играем нашата игра ”, добави той.

„ Не знам дали сме най-хубавият тим в историята, само че спечелването на Шампионската лига несъмнено ще помогне в тази посока, както и спечелването на требъл. Все отново резултатът във финала няма да промени целия път, който този тим измина в последните години. Опитваме да спечелим всеки един мач, без значение от съперника. Знаем, че в този момент е значим миг, само че опитваме да сме спокойни и да одобряваме по-леко нещата “, сподели още плеймейкърът на „ жителите “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР