Звездата на Манчестър Сити Кайл Уокър е шампион по... объркан

...
Звездата на Манчестър Сити Кайл Уокър е шампион по... объркан
Коментари Харесай

Футболна драма: Той ѝ изневери, тя го изгони, но му роди шесто дете

Звездата на Манчестър Сити Кайл Уокър е първенец по... комплициран персонален живот. За любовната история на футболиста може да се снима сериал, който може да конкурира по дължина и усложненост даже класиката " Дързост и хубост ". 

При това тази възможна продукция е добре да започва скоро, до момента в който към момента светът се вълнува от шестото му дете. Уокър е горделив татко на момченце, родено преди дни от законната му брачна половинка Анни. Любопитното е, че тя го изгони преди няколко месеца, тъй като... му се роди друго дете. 

Да стартираме изначало! Кайл Уокър се ожени за Анни Килнър през 2022 година Двамата започнаха връзката си 12 години по-рано. 

До преди дни двамата имаха три деца - Роман (11 години), Рийан (7 години) и Рейн (5 години).



През 2019 година Уокър беше хванат в невярност с реалити звездата и модел Лорийн Гудман. Тя е безапелационна, че точно футболистът е татко на сина ѝ Кайро (3 години). 

Лорийн с ненаситност разказваше на медиите, че Уокър е водил двойнствен живот и е живял ту с нея и детето, ту със законната си жена и тримата си сина. 

Госпожа Уокър тогава работи великодушно и прибра у дома футболиста. Е, не без опрощение от негова страна и смирение в обществените мрежи. 

И когато всичко изглеждаше поутихнало и скрепено с ново бебе в семейство Уокър, Анни още веднъж изгони мъжа си! При това в напреднала бременност! 

Причината: Той скрил, че с Лорийн имат второ дете - щерка на съвсем година. Моделът даже твърди, че има ДНК тест, който потвърждава това. Това значи, че Уокър е траял връзките си с нея, даже след извинението.

Анни очевидно е преглътнала и това и е прибрала бащата на шест деца, четири от които нейни. Какво щастливо огромно семейство! 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР