Звездата на Ливърпул Мохамед Салах получи голямо признание и вече

...
Звездата на Ливърпул Мохамед Салах получи голямо признание и вече
Коментари Харесай

Мохамед Салах е поредният футболист, който бе увековечен със странна стауя

 Скулпторът на статуята на Роналдо увековечи и Гарет Бейл  Клетият ваятел на статуята на Роналдо: Не е толкоз елементарна, колкото наподобява
Звездата на Ливърпул Мохамед Салах получи огромно самопризнание и към този момент може да се гордее със лична скулптура.

По време на Световния юношески конгрес в Шарм Ел Шейх, Египет, творбата беше показана. Вместо да впечатли почитателите обаче, тя провокира сериозен смях.

Същото се случи през месец март предходната година, когато сходно произведение на изкуството бе показано на летището в Мадейра в чест на португалската суперзвезда Кристиано Роналдо. Няколко месеца по-късно асът на Реал Мадрид Гарет Бейл бе " почетен " по същия метод.



Статуята на Салах е с разперени ръце и гледаща към небето – по този начин, както чества головете си. Ръцете, краката и торса обаче са по-малки, което провокира доста смешки в обществените мрежи.

Египетският ваятел Маи Абдел Алах съобщи, че концепцията му е пристигнала през 2016 година и работата по статуята му лишила един месец. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР