Звездата на LIV Голф Иън Поултър поясни, че няма да

...
Звездата на LIV Голф Иън Поултър поясни, че няма да
Коментари Харесай

Иън Поултър издаде изявление за Мастърс, след като звездата на LIV Golf беше забелязана в Аугуста

Звездата на LIV Голф Иън Поултър разясни, че няма да играе в тазгодишния Мастърс, макар че посети централата на шампионата в Аугуста и изигра рунд голф в поканата на член.

48-годишният състезател за последно игра на Мастърс през 2021 година и това беше неговото 16-о присъединяване в шампионата, като записа три класирания в топ 10, както и девет топ 25 приключва за това време. „ За по-голяма изясненост няма да играя The Masters тази година “, сподели Полтър в обществените медии.

„ Бях поканен да играя от член и беше в необикновено положение. За последно играх на шампионата през 2021 година. И това ще бъде последният ми спортен Masters. Имах късмет през 2019 година и не съумях. Изобщо не скърбя. Имах 9 класирания в Топ 25 в 16-те, в които участвах. Пропуснах частта единствено един път. Това е в действителност особено място. "

Поултър е част от отцепническата, подкрепяна от Саудитска Арабия бунтовническа обиколка LIV Golf от самото й начало през 2022 година Легендата за Ryder Cup беше едно от редицата топ голф имена, кои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР