Звездата на Gladiators Legend се бори с хранително разстройство, докато

...
Звездата на Gladiators Legend се бори с хранително разстройство, докато
Коментари Харесай

Звездата на Gladiator казва, че натискът от атлетиката го е „осакатил“, докато говори за хранителното разстройство

Звездата на Gladiators Legend се бори с хранително разстройство, до момента в който преследваше фантазията си да се състезава на Олимпийските игри.

Мат Морсия разкри, че е бил заключен в цикъл на недояждане и преяждане, до момента в който се бореше за място на Игрите в Лондон през 2012 година Тройният скок сподели, че всъщност ще гладува от понеделник до петък в подготовка за събития. След като се състезаваше през уикендите, той препиваше неконтролируемо, нормално с кутия понички за начало.

37-годишният Мат сподели: „ През тези уикенди бих отделял 10 000 калории дневно. Понякога се усещах толкоз цялостен, че мъчно можех да се движа и лежах на леглото си с възприятието, че ще повърна. Спомням си, че тогава си мислех, че е необичайно, само че се усещах безпомощен да го спра. “

Бащата на две деца сподели, че натискът от атлетиката го е осакатил душевен и разстройството му е станало още по-крайно. Въпреки че беше слаб, той сподели, че е по-голям от противниците си и съвсем ще гладува две седмици.

Мат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР