Звездата на докторската тв сага „Откраднат живот“ Стоян Алексиев бе

...
Звездата на докторската тв сага „Откраднат живот“ Стоян Алексиев бе
Коментари Харесай

ГНУСНА ИСТОРИЯ! 66-годишният проф.Генадиев от Откраднат живот БЪРКА В ГАЩИТЕ НА МЛАДАТА СИ ЛЮБОВНИЦА в центъра на София!

Звездата на докторската тв сага „ Откраднат живот “ Стоян Алексиев бе изловен в брутални полови подиуми дружно с 44 години по-младата си държанка посред центъра на столицата. Фотографите на „ Ретро “ запечатаха скандалната замяна на обятия и искрено нецензурен милувки сред 66-годишния артист и неговата 22-годишна възлюбена пред погледите на десетки минувачи край Народния спектакъл.

Столичани останаха потресени от прекомерно разкрепостеното държание на актьора деец, считан за един от стълбовете на Народния спектакъл. „ Срамота! Той може да бъде дядо на момичето, а се държи непочтено на обществено място. Известен артист да се резили по този начин на остарели години!”, възмутиха се остарели софиянки.

От театралните среди разкриват, че Стоян постоянно правел сътрудниците си очевидци на сходни интимни гледки, макар че по документи към момента не бил публично разведен с втората си брачна половинка Надя. Повече от година обаче Алексиев делял постелята си с 22-годишната студентка по актьорско майсторство, която го придружавала на всички места и била неразделно до него 24 часа в денонощието, като от артгилдията разясняват, че евентуално момичето има користни цели и желае звездата да я уреди с роля в новия сезон на „ Откраднат живот “.

Преди да се спрат на тротоара на многолюден столичен бул., където да се целуват и натискат, белобрадият Алексиев и партньорката му направиха къса разходка в центъра на София. В багажника на автомобила на екранния доктор Генадиев бяха разпръснати най-вече движимости на девойката, измежду които и чантички с покупки от мола, както и торба от заведение за бързо хранене. След като разтовариха багажа, Алексиев и половинката му минаха по улицата по път към жилището си още веднъж прегърнати, като че ли са разтресени от хормоните възпитаници, като ръката на палавата госпожица съвсем не се отлепяше от задните елементи на три пъти по-възрастния от нея актьор.
Екранният началник на болничното заведение „ Св. Кирил “ се срещнал с новата си муза на открита лекция. Тя го сграбчила с неподражаемия си жанр и малко след първата им среща връзката им станала факт. Бракът му със брачната половинка му Надя от дълго време не вървял, само че тя не реагирала по никакъв начин добре на изневярата му със скандално младата госпожица. Рускинята Надя към момента носи семейството на сластния си брачен партньор и работи в огромна компания за застраховки живот. Тя била властна жена, което потискало сензитивния артист и той търсел способи да потвърждава мъжествеността си отвън фамилното ложе. Алексиев се главозамаял, откакто тв славата го споходи на остарели години с присъединяване му в сериалите „ Дървото на живота” и „ Откраднат живот”, и решил, че би трябвало да го дава като плейбой. Той постоянно водел в гримьорната си млади неориентирани актриси и до късно през нощта ги режисирал.

В Народния спектакъл одобряват снизходително и с лек подбив похожденията на сътрудника си, който към този момент е на половин щат там и на по-малка заплата, защото е пенсионер. Като куриоз се споделя казусът, когато Рени Врангова и Албена Колева от локалния синдикат се застъпили пред шефа Стоян Алексиев да не бъде пенсиониран, защото имал млада другарка, която трябвало да устоя.
Д-р Генадиев в действителността е татко на три деца, а също така е отгледал като собствен и сина на брачната половинка си от първия й брак. Плод на любовта му с Надежда е артистът Александър Алексиев, който играе ролята на доктор Василев в „ Откраднат живот “. От първия си брак Алексиев пък има други двама наследници – Цветан Алексиев, който също припознава за своя специалността на татко си, и щерка Елица, която е сполучлива и надарена цигуларка в чужбина. Освен това от 3 години Стоян е и дядо, тъй като синът му Александър и брачната половинка му Яна го подариха с внучка Ая при започване на 2014-а.

Явно най-новата мода в артсредите е дядовци да се вършат на закъснели плейбои, разясняват театрали. 82-годишният Ицхак Финци се ожени за 45 години по-младата Лиза и даже стана татко. После пък бащата на Чочо Попйорданов - 78-годишният Иван Попйорданов, завъртя обич с 36-годишната интелектуалка Диана Андреева.

А дали 66-годишният Стоян Алексиев ще стане татко за 4-ти път, следва да забележим.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР