Звездата на Дарик радио Михаил Дюзев е новото лице на

...
Звездата на Дарик радио Михаил Дюзев е новото лице на
Коментари Харесай

Михаил Дюзев яде живи охлюви и слабее с бокс

Звездата на „ Дарик радио ” Михаил Дюзев е новото лице на Нова телевизия. 45-годишният радио публицист ще влезе в ролята на водещ на новата графа на утринния блок „ Събуди се ”– „ Вкусът на историите ”. В нея няма да се дискутират тежки тематики, само че съзнателно ще се предизвика конфликт на отзиви по наболели тематики, научи HotArena.

Дюзев е родом от Костинброд и е учил в локалната гимназия СОУ „ Петър Берон. „ Дядо ми беше хлебар. Израстнал съм в пекарната. И до ден сегашен, когато ми замирише на дъхав, преди малко изпечен самун, в мен се отключват всички детски мемоари. Стоял съм с часове при него и съм гледал по какъв начин меси ”, връща се обратно в спомените си журналистът. Дюзев почнал работа в кабелна телевизия „ Демо ”, само че откакто приключил културология в Софийския университет през 2000 година, се преместил в Канал 3, тогава под управлението на Сашо Диков. Явил се на конкурс за водещи в „ Дарик радио ” и бил назначен за водещ на новините. От 2008 година е водещ на „ Дарик Кафе ” – утринният блок на „ Дарик Радио ”. Дюзев го води дружно с сътрудника си  Иво Райчев, който е състезателен публицист.

От младежките си години Дюзев страдал от язва на дванадесетопръстника. Журналистът доста внимавал с какво се храни, тъй като бил лакомник. Избягвал люто, газирано и пържена храна, само че от време на време прекалявал и язвата му се обаждала. Щом открил, че страда от язва, негов другар му предложил да се излекува, поглъщайки живи охлюви. „ Твърдеше, че се е излекувал по този метод. Вземал и ги гълтал, а язвата му се калцирала ”, споделя Дюзев. Той се поинтересувал за лечебните свойства на слузта на охлюва и решил да опита. Усещането обаче било толкоз извънредно, че бързо се отказал. Освен че е почитател на нетрадиционните способи за лекуване, Михаил симпатизирал и на формалната медицина. Изпитано средство за кашлица, до което постоянно прибягвал, било ракия с мед и орехи. „ Нещо, в което има мед, няма по какъв начин да е нездравословно ”, философства журналистът.

Дюзев е интервюирал доста звезди в живота си, само че за най-популярен дефинира Бен Крос, който през август умря на 72 година от рак на белите дробове. С известният английски артист даже били близки другари. Най-силно усещане му направил ирландската кино звезда Гейбриъл Бърн.

С неговата дългогодишна спътница в живота Ани се срещнали на морето. „ Иска ми се да кажа, че беше обич от пръв взор, само че в действителност трябваше да поотлежи. За сметка на това, сме дружно към този момент повече от 10 години. Да намериш сродната си душа е в същото време и най-трудното, и най-лесното нещо на света ”, безапелационен е Дюзев. Преди време Ани била измежду първите сценаристи на „ Ку-ку ".  Днес половинката му се занимавала с търговия, а двамата нямали желание да заявяват с подписи любовта си.

Освен на киното, Михаил е почитател и на спорта и най-много на футбола. От няколко години упражнявал бокс е безапелационен, че с изключение на млатене, този спорт изисква и доста мислене. Неслучайно в предишния век, в британската просветителна система, са били наложителни часовете по бокс. И за поддържане на форма бил превъзходен избор. С него за една година, при тренировки единствено по два пъти седмично, Дюзев съумял да смъкна 10 кг.

В музикалния отрасъл се майтапят, че ММА бойците са „ новите футболисти ”, защото младите и сексапилни певици към този момент ги избират за гаджета. Наперената варненка Гери-Никол също се залюби с подобен – към този момент година тя излиза с известния състезател Дани Илиев, който сега се изявява на боксовия кръг. Напоследък се заприказва, че двамата са разграничени поради многочислени изневери от негова страна, само че Яката дупара отхвърля слуховете. Илиев е първото й по-сериозно гадже и тя очевидно няма желание елементарно да се отказаже от него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР