Звездата на Челси Еден Азар не пропусна да се заяде

...
Звездата на Челси Еден Азар не пропусна да се заяде
Коментари Харесай

Азар се заяде с Тотнъм и похвали Хъдсън-Одой

Звездата на Челси Еден Азар не пропусна да се заяде с съперника за топ 4 във Висшата лига Тотнъм, само че в същото време се изрече и ласкаво за гения на “сините” Калъм Хъдсън-Одой.

“Мисля, че през последните две-три години Тотнъм е измежду най-хубавите тимове в Англия. Това е несъмнено. Ние сме Челси и това е огромно дерби. За Висшата лига е добре - нов стадион, като имат и топ играчи. Но в последна сметка, ние, Челси, спечелихме голям брой титли, а те - не. Надявам се това да продължи. Мисля, че това ми харесва, тъй като хората не приказват за Челси и топ 4. Ние сме тихи - пети, шести и тогава можем да сме подготвени за играта. Искаме да мислим мач за мач. Предстоят ни тежки конфликти с Ливърпул и Манчестър Юнайтед, само че знаете, че Челси е топ клуб. Харесва ни това предизвикателство, тъй че ще се надигнем против тези тимове и ще се опитаме да победим, тъй като, в последна сметка, желаеме да сме в топ 4”, разяснява Азар след успеха с 3:0 над Брайтън, където вкара гол и направи асистенция.
Eden Hazard pulled no punches when talking about Tottenham's new stadium! https://t.co/g9BqH5EqPi
— Goal News (@GoalNews) April 4, 2019

Той приказва и за 18-годишния си съотборник Хъдсън-Одой. “Мисля, че на неговите години бях по-добър”, пошегува се белгиецът, след което продължи: “Няма потребност да приказвам. Ако желае да ме пита нещо, ще му кажа, няма проблем, само че към този момент е огромен състезател. Не съм сюрпризиран. Още от първия ден, в който тренира с нас, той сподели страхотни умения. Мисля, че момчето чакаше да стартира от първата минута в мач от Висшата лига, само че е подготвен. Можете да видите метода, по който поема топката. Играе с огромно самочувствие. Мисля, че Калъм е кадърен да изиграе три мача. Може да бяга, има краката за 90 минути. На 28 година малко сме изтощени най-после, само че той към момента е млад. Както споделих, има какво да усъвършенства, само че е в добър отбор за тази цел, а ние сме щастливи да му помогнем.
" Hudson-Odoi is a great player - but I was better at 18! "

Still, Hazard told @NizaarKinsella he has confidence in his Chelsea teammate https://t.co/qNy7Fl13D0
— Goal News (@GoalNews) April 4, 2019 Казах му изначало да е непретенциозен. За мен това е най-доборото нещо. Работи на тренировките, вкарвай голове и по-късно бъди щастлив на терена. Той може да стигне доста надалеч. Не слушах хорските приказки за мен. Семейството ми също оказа помощ за това да остана непретенциозен. Във футбола това може да се случи доста бързо - да си на върха след два месеца, а след още два всички да не помнят за теб. Но в случай че си крепко стъпил на краката си и тренираш… Мисля, че да него е елементарно, тъй като хората към него са доста скромни. Ако всички ние се мислим за най-хубавите, за него би било труно да остане непретенциозен. Но той е образован и има семейство, на което му е грижа за него”, добави Азар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР