Звездата на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски заяви, че очаква много

...
Звездата на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски заяви, че очаква много
Коментари Харесай

Левандовски: Не мисля за Златната топка, има и по-важни неща в живота

Звездата на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски съобщи, че чака доста тежък сезон. Баварците би трябвало да пазят извоювания требъл, а полският нападател ще се опита да резервира брилянтната си форма. Той щеше да е любимец за " Златната топка ", в случай че премията за 2020 година не беше анулирана, само че твърди, че не е прекомерно отчаян.

" Моите индикатори и тези на тима от предишния сезон бяха доста положителни. Нямаше по какъв начин да не нападаме всички титли. Но в този момент не мисля за " Златната топка ". Разбира се, би било отлично, в случай че получа късмет да я печеля, само че това не е най-важното в живота ми ", разяснява Левандовски.
" Мисля, че идващият сезон ще е най-трудният в кариерите на всеки от нас. Ще би трябвало да сме на терена на всеки три дни ", добави Лева.

Полякът беше определен за Футболист на годината в Германия от спортните публицисти в страната. В общо 47 гола през сезона той вкара 55 гола и стана топреализатор на Шампионската лига, Бундеслигата и Купата на Германия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР