Звездата на Барселона Педри може да има удължен сезон 2023/24

...
Звездата на Барселона Педри може да има удължен сезон 2023/24
Коментари Харесай

В Испания искат звезда на Барселона да играе на Олимпийските игри в Париж

Звездата на Барселона Педри може да има продължен сезон 2023/24 с непредвидена повиквателна за националния тим Испания, който ще пази цветовете на страната си по време на Олимпийските игри в Париж през 2024 година.

Педри се върна към цялостната си форма при започване на 2024 година след голям брой травми на полузащитника през последните 12 месеца. Умората и огромното натоварване в Барселона и националния отборп постоянно са представени като аргументи за отсъствията на Педри заради травми.
 Барселона ще желае наказването на Витор Роке да бъде анулирано
Барселона ще желае наказването на Витор Роке да бъде анулирано

Нападателят получи червен картон против Алавес

Дебютната му акция през 2020/21 включва 52 изяви за Барселона във всички шампионати, последвани от присъединяване в полуфиналите на Европейското състезание с Испания през същото лято. Въпреки че изглеждаше подготвен за пауза след шампионата, Педри беше извикан и в олимпийския тим на Испания, където последната загуба от Бразилия беше неговият 73-ти мач за сезона.

Санти Дения обмисля да изпрати повиквателна на Педри, като желае младата звезда на Барселона да се причисли към неговата селекция за Олимпийските игри. в Париж, макар че Барселона не е склонен с подобен сюжет за една от звездите си.

Кампанията на Барселона завършва на 26 май, като Европейското състезание ще се организира от 14 юни до 14 юли, което ще понижи почивката на Педри след сезона. Олимпийските игри стартират на 24 юли до 10 август, което значи, че Педри ще пропусне цялата предсезонна подготовка в Барселона, в случай че пази цветовете на страната си в Париж.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР