Звездата на Барселона Лионел Меси призна, че каталунците имат сериозни

...
Звездата на Барселона Лионел Меси призна, че каталунците имат сериозни
Коментари Харесай

Лионел Меси: Трябва да намерим играта си

Звездата на Барселона Лионел Меси призна, че каталунците имат съществени проблеми да намерят играта и би трябвало да го сторят бързо, с цел да не провалят сезона си.

Аржентинецът приказва пред медиите след вчерашната гала по разпределяне на премиите на ФИФА, където Меси бе разгласен за номер 1 за миналата година.

"Имаме съществени проблеми, не можем да намерим играта си. Трудно сътворяваме положения за гол, а тимовете против нас елементарно стигат до шансове. Още сме при започване на сезона, само че би трябвало да реагираме бързо. Нямам подозрения, че ще се подобрим и ще продължим напред ", разяснява Меси след церемонията.

Аржентинецът призна, че има проблем да откри ритъма в играта си, откакто получи травма по време на Копа Америка това лято.

"Отсъствах много време, към три месеца. В мача против Гранада още се усещах изтощен, липсваше ми искрата ", показа Меси.

Той разкри, че е впечатлен от 16-годишния Ансу Фати, който впечатли в дебюта си за Барселона, оповестява БГНЕС.

"Той ме впечатли още на първата подготовка. Има сериозен капацитет, само че не би трябвало да го слагаме под прекомерно огромно напрежение. Той е единствено на 16 години и това не възраст, на която би трябвало да поема прекомерно огромна отговорност ", сподели още Лионел Меси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР