Звездата на Барселона Лионел Меси е споделил пред кандидата за

...
Звездата на Барселона Лионел Меси е споделил пред кандидата за
Коментари Харесай

Меси споделил пред кандидата за президент, че иска да остане в Браса

Звездата на Барселона Лионел Меси е споделил пред претендента за президент на „ каталунците “ Жоан Лапорта, че желае да остане в клуба, това твърди аржентинската журналистка Вероника Брунати. Новината беше обявена по испанското радио „ Marca “.

„ Знам, че Меси е уведомил Лапорта за желанието си да остане в клуба “, съобщи Брунати.

Като се има поради обстоятелството, че Меси наподобява е изгубил мотивацията си на терена в последните мачове за Барселона, тази вест идва като една огромна нотка на вяра в „ лос кулес “. Според журналистката обаче „ нещата могат да се трансформират през идващите седмици “.

Не е загадка, че Меси наподобява демотивиран, изключително в последните мачове на Барселона. Аржентинецът съобщи, че желае да напусне през лятото, само че някогашният президент на клуба Хосеп Мария Бартомеу блокира прехвърлянето, като по този метод не е спазил обещанието си. Президентът му беше споделил преди години, че може да напусне във всеки миг, като признателност за това какъв брой е дал на клуба през последните 16 години.

В последна сметка Меси остана на „ Камп Ноу “ и през този сезон. Смята се обаче, че настояването му за трансфер са имали за цел просто „ да окажат напън върху Бартомеу “, който през последните.

Ако обещаващ президент поеме юздите в каталунския клуб, няма причина Меси да не остане. Меси и Барселона имаха ужасно време при предходното ръководство на Лапорта, когато Пеп Гуардиола беше треньор на клуба. Въпреки обстоятелството, че завръщането на Гуардиола не е допустимо, защото неотдавна той възобнови контракта си, с добър план, Меси би бил повече от благополучен да остане и да продължи да радва всички в обичания си клуб.

Brunati: I've heard Messi has told Laporta that he wants to stay at Barcelona via
— Tariq Wahab Khanzada (@tariqwahab)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР