Звездата на Барселона Лионел Меси е реагирал изключително бурно срещу

...
Звездата на Барселона Лионел Меси е реагирал изключително бурно срещу
Коментари Харесай

Меси скочи на Тер Стеген

Звездата на Барселона Лионел Меси е реагирал извънредно бурно против собствен съотборник след равенството с Леванте (3:3) във вторник вечер, написа " Дон Балон ".

Аржентинецът показал с пръст вратаря Марк Андре Тер Стеген и му се скарал пред всички за трите попадения, като изключително гневен бил за последното, пристигнало минути преди края, при което топката мина на сантиметри от вратаря в близкия му ъгъл.

Аржентинецът и германецът не се харесват изключително, откакто Тер Стеген беше един от дребното, които непосредствено обявиха, че Меси не би трябвало да бъде капитан след загубата с 2:8 от Байерн в Шампионската лига през предишния сезон.

Доказателство за напрежението против вратаря има и в думите на друга звезда на каталунците, който преди дни разгласи, че Барса получава доста повече голове при доста по-малко удари към вратата от преди.

Бунтът против Тер Стеген докара до клюки, че Барса обмисля да притегли легендата Джанлуиджи Буфон и да даде отмора на германеца в някои от по-важните мачове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР