Зрителите на Love Island призоваха шефовете на шоуто да разкрият

...
Зрителите на Love Island призоваха шефовете на шоуто да разкрият
Коментари Харесай

Феновете на ITV Love Island казват на шефовете „завъртете записите“ върху драмата на Georgia Steel, тъй като „сривът е запечатан“

Зрителите на Love Island приканиха шефовете на шоуто да разкрият „ лъжите “ на един островитянин след драмата сред Georgia Steel и Моли Смит.

Двамата островитяни се сбиха във вторник вечерта поради Том Клеър, което докара до нажежаване на нещата. Момичетата бяха раздрани кого да поддържат, наподобява, защото Моли беше подложена на критика от някои за метода, по който изрази терзанията си пред Джорджия, като Джорджия назова сътрудника си „ груба “ и „ несправедлива “.

Моли въпреки всичко й беше писнало и назова Джорджия „ змия “, до момента в който я поставяше на място поради спорните й изказвания по отношение на това дали желае да продължи романтика с Том. Зрителите бяха видели Джорджия да споделя на някогашния Том, че го харесва и даже го попита дали желае да я целуне, макар че е спрягана с Калъм Джоунс.

Калъм, който е някогашният на Моли, разбра в предходния епизод че Джорджия преди този момент е споделила, че не знае дали може да се види да прави секс с него и се интересува повече от Том. Джорджия бързо охлади...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР