Зрителите на Limitless Win осъдиха въпросите на Ант Макпартлин и

...
Зрителите на Limitless Win осъдиха въпросите на Ант Макпартлин и
Коментари Харесай

Феновете на Ант Макпартлин и Дек Донъли осъдиха „твърде лесния“ въпрос за милиони паунда на Limitless Win

Зрителите на Limitless Win осъдиха въпросите на Ант Макпартлин и Дек Донъли, откакто двама късметлии си потеглиха с най-голямата парична премия по английската телевизия на Събота вечер.

Служителите на NHS Хелън и Чарли се изкачиха по неограничената стълба, с цел да доближат до един милион паунда за театралничене на тематика Брит-поп. И за благополучие на двойката, Чарли беше убеден, че знае отговора, откакто си спомни дните си в университета.

Попитан: „ 2024 бележи какъв брой години, откогато Blur победиха Oasis до номер 1 в Обединеното кралство с песента Country House “, Чарли разкри: „ 29. Знам. 29 е. “ Шокираната Мравка по-късно попита по какъв начин финансовият управител може да остане " толкоз спокоен ", преди да признае, че е " хипервентилиран " при мисълта, че отговорът е неверен.

Отговорът му обаче се оказа верен, което накара Ант и Дек да подскачат из сцената, до момента в който новите милионери споделяха сладка прегръдка. „ Това е оттатък всичко, беше необикновено от началото до края – ще отнеме извес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР