Зрителите на кулинарното състезание Hell’s Kitchen България ще видят как

...
Зрителите на кулинарното състезание Hell’s Kitchen България ще видят как
Коментари Харесай

Сблъсък между дамите в Hell’s Kitchen България

Зрителите на кулинарното съревнование Hell’s Kitchen България ще видят по какъв начин дамите още веднъж се изправят една против друга в борба за превъзходство. На 7 април от 21:00 часа по NOVA конфликтът на поколенията ще се трансформира в битка кои са „ принцесите “ и „ пепеляшките “ в кухнята и кои девойки в кой лагер попадат. Женските пререкания ще нарушат съществено салдото в кухнята и ще постават на тестване нервите на началник Виктор Ангелов. При сините връзката още веднъж ще боксува, а проявено безволие и една неистина ще предизвикат тежки драми в кухнята.

Готвенето в професионална кухня от време на време е рисков спорт, а присъединяване в Hell’s Kitchen e като да си в болид на Формула 1, ще каже началник Виктор Ангелов на своите готвачи и ще ги провокира. Те би трябвало да покажат експедитивност, съобразителност и въображение, дружно с умели готварски техники и здрави нерви. Червени и сини ще се впуснат в яростна конкуренция, само че не за време, а за палачинки. Ще хвърчат искри и изобретателни готварски творения, а битката ще е на високи обороти. На финала едни ще леят шампанско, а други – сълзи.

Дамите ще се изправят една против друга в устрема си да покажат превъзходство в кухнята и да завоюват утвърждението на началник Ангелов. Емоциите ще са взривоопасни в алената половина на кухнята и осъществяването на поръчките в ресторанта ще бъде заложено на карта. Враждуващите лагери ще се сблъскат челно, само че този път в обвинявания, че едни единствено се скатават, за сметка на други, които непрекъснато се потят в кухнята. При сините войната за територия ще е водеща, само че ще протича в безмълвие и неналичието на другарство сред топ готвачите ще опъне нервите на началник Ангелов. Една неистина ще го вбеси, а демонстрация на безволие ще го разочарова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР