Зрителите на Emmerdale ще видят познато лице, тъй като Кристин

...
Зрителите на Emmerdale ще видят познато лице, тъй като Кристин
Коментари Харесай

Къде феновете на Emmerdale са виждали звездата на Роуз Кристин Тремарко преди от Waterloo Road to Fat Friends

Зрителите на Emmerdale ще видят познато лице, защото Кристин Тремарко се причисли към сапунката като мистериозната новодошла Роуз.

Хитовата сапунка на ITV разгласи по-рано тази седмица, че 47-годишната Кристин се причислява към сапунката като мистериозна дама на име Роуз. Роуз ще направи своя дебют на екрана по-късно този месец, само че почитателите към момента не знаят каква загадка крие тя.

Кристин ще играе Роуз, която има връзка със брачна половинка на Ким Тейт Уил Тейлър и феновете към този момент са спекулирайки с нейната същинска идентичност и скрити претекстове. Роуз е разказана като смела и буйна и е прекарала последните няколко години в Бенидорм. Когато тя се появява, Уил пропуща да я спомене на брачната половинка си Ким Тейт, предизвиквайки съмнение за какво е толкоз срамежлив.

Зрителите ще разпознаят актрисата Кристин, която се е появявала в доста телевизионни излъчвания през годините, даже има роля в конкурентната сапунка на ITV Coronation Street като Луси Джонсън през 1998 година

Кристин е на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР