Зрителите на Emmerdale са убедени, че Ела Форстър и Том

...
Зрителите на Emmerdale са убедени, че Ела Форстър и Том
Коментари Харесай

Истинската самоличност на Ела Форстър от ITV Emmerdale и „тайната връзка“ с Том Кинг са „разкрити“

Зрителите на Emmerdale са уверени, че Ела Форстър и Том Кинг са в загадка задача за възмездие в сапунената стратегия на ITV.

И двамата герои заеха централно място през последните седмици в обособени сюжети, като и двамата криеха нещо. Том крие обстоятелството, че наложително управлява и манипулира жена си Бел Дингъл в подиуми, които са сложни за гледане.

Новодошлата Ела крие нещо за живота си отвън селото, което скоро ще я настигне. Предполага се, че и двамата герои търсят възмездие съгласно теориите на феновете, а в този момент една доктрина спекулира различен огромен поврат.

Една концепция е, че Ела и Том са свързани и в действителност работят дружно в сюжетна линия за възмездие. Не единствено това, само че доктрина допуска, че Ела в действителност може да е Аня Кинг, сестрата на Том.

Въпреки че това не наподобява да е по този начин, защото Ела е обособен воин, а Том наподобява по-млад от Ела, това не попречи на феновете да се чудят дали двойката е обвързвана. Обръщайки се към X, един почитател разгласява: „ Определено мисля, че има няк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР