Зрителите на EastEnders са убедени, че пастор Клейтън и Лукас

...
Зрителите на EastEnders са убедени, че пастор Клейтън и Лукас
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders разтърсват плана на Лукас за Дениз, тъй като истинската самоличност на пастор Клейтън е `разкрита`

Зрителите на EastEnders са уверени, че свещеник Клейтън и Лукас Джонсън споделят загадка връзка, на фона на угриженост за Дениз Фокс в сапунената телевизия на BBC.

Зрителите също имат вяра, че Лукас има скришен проект против Дениз и ще употребява скорошното й самопризнание против нея. Убиецът направи шокиращо завръщане в сапунената стратегия на BBC в неотдавнашен епизод, откакто Дениз отиде да види някогашния си палач.

След събитията на Коледа Дениз и още петима участваха в брутално ликвидиране и прикривайки закононарушението, Дениз потърси упътване от килъра Лукас поради възприятието си за виновност и суматоха. Без да знае по какъв начин да преодолее закононарушението, изключително с натрупа на Киану Тейлър, заровен под пода на кафенето на площада, Дениз искаше отговори по какъв начин да откри мир.

Оттогава психологичното й здраве се утежни и в този момент тя си показва Киану на всички места с него, който й предлага предизвестия. Тъй като всичко стана прекалено много за нея, Дениз посети още един път Лукас в пандиза тази седмица и това докара до прок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР