Зрителите на Coronation Street можеха да видят как Карла Конър

...
Зрителите на Coronation Street можеха да видят как Карла Конър
Коментари Харесай

Отмъщението на Карла Конър от Coronation Street на ITV „гръмна“, когато Дейзи и Джени бяха разобличени

Зрителите на Coronation Street можеха да видят по какъв начин Карла Конър отмъщава, до момента в който създава шокиращо изменничество.

Най-новото епизод от сапунката на ITV видя, че героят видимо разкрива истината за изчезналите пари, а Джени Конър и Дейзи Миджли ги употребяват, с цел да купят кръчмата The Rovers. Убиецът Стивън Рийд беше откраднал парите от сметките на фабриката на Карла предходната година преди гибелта си.

След измамата на Стивън, Карла не съумя да си върне парите, защото Стивън беше употребявал данните на сътрудника си Майкъл, с цел да направи прехвърлянето. При случая Дейзи откри къде Стивън е съхранявал парите, само че ги пази в загадка, като също по този начин открадва дневника му, с цел да търси данни за вход, с цел да получи достъп до сметките.

Вместо да кажат на Карла за парите, тя и тя Бившата Джени на Стивън задържа парите за себе си и ги употребява, с цел да купи The Rovers, откакто Джени не можеше да си ги разреши в началото. След като известната механа беше изправена пред заличаване,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР