Зрители на сериала „Откраднат живот” забелязаха, че част от лицето

...
Зрители на сериала „Откраднат живот” забелязаха, че част от лицето
Коментари Харесай

Защо д-р Романова от Откраднат живот е с парализирано лице?

Зрители на сериала „ Откраднат живот” видяха, че част от лицето на актрисата Милена Живкова, в ролята на доктор Романова, сякаш е неподвижна. Съпругата на секс признака на 80-те – Ивайло Герасков, или е правила несполучливи опити за разкрасяване, или е претърпяла сериозен проблем със здравето си.

„ Забелязвате ли, че от предишния епизод като че ли на Романова ѝ е парализирана лявата част на лицето? Трудно произнася някои съгласни и я снимат по избран метод (в отдалечен кадър (план-б.а.), отстрани, затъмнено лице). Някой знае ли какво се случва с актрисата?”, този въпрос преди дни задава на почитател страницата на сериала негова постоянна зрителка. Мнението ѝ е последвано от десетки мнения на хора, които са забелязали същия проблем с актрисата Милена Живкова, която извършва ролята на лекар Романова още от първите епизоди на докторската сага, от която Nova TV сега излъчва девети сезон.

Всички те се чудят какво може да е станало. Едната половина на лицето ѝ фактически е съвсем неподвижна в региона на устата. Дали това е лявата, или дясната страна, е мъчно да се откри, тъй като в другите подиуми наподобява друго. Но да снимаш огледален облик не е невероятно за актуалната кино техника – прави се даже с камерите на елементарни телефони и таблети. Тази промяна на „ проблемната” половина в другите фрагменти би могла да цели „ заблуждаване” на фена, че няма проблем с лицето на актрисата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР