Зрители на Loose Women казаха, че не са разпознали гост

...
Зрители на Loose Women казаха, че не са разпознали гост
Коментари Харесай

Звездата на ITV Coronation Street е обозначена като „неузнаваема“ след загуба на тегло на фона на предупреждение

Зрители на Loose Women споделиха, че не са разпознали посетител панелист, който постоянно се появява на Coronation Street.

Сю Клийвър, 60 - най-известна с ролята си на Айлийн Гримшоу на Coronation Street - се появи в панелното шоу на ITV два пъти тази седмица. Тя взе участие като посетител в епизода в четвъртък, преди да се върне в панела на идващия следобяд.

По време на първото си появяване тази седмица Сю приказва за опита си със загуба на тегло, откакто съгласно известията е изгубила три камъка през последните години. Тя също прикани феновете да обмислят по какъв начин приказват за намаляване напред.

Сю беше забелязана дружно с участниците в панела Денис Уелч и сътрудника Саймън Грегсън зад кулисите на фотография, която беше споделена от акаунта на шоуто в Instagram в четвъртък. Това провокира известна реакция от страна на почитателите, като доста направиха похвали на Сю.

Един човек написа в отговор на фотографията: „ Изглеждаш необикновено. “ Друг сподели в секцията за мнения на платформата по-рано...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР