Зрелищна битка за дълго чаканите черни куртки очаква зрителите на

...
Зрелищна битка за дълго чаканите черни куртки очаква зрителите на
Коментари Харесай

Битка за черни куртки в Hell’s Kitchen тази вечер

Зрелищна борба за дълго чаканите черни куртки чака феновете на Hell’s Kitchen. Тази вечер започва нов стадий в шоуто – аленият и синият тим остават в предишното, а кулинарите ще би трябвало да заслужат мястото си в идната фаза. Един от тях ще си тръгне на крачка от приемането на мечтаната черна куртка.

Цветомира, Станислав, Наталия, Асен, Кристиан, Виолета и Васил ще се впуснат в кулинарно предизвикателство, в което ще би трябвало да готвят нова версия на ястието, с което за първи път са се показали пред началник Виктор Ангелов. След първата фаза най-хубавите ще вземат черни куртки, а останалите пет ще се борят в ново кулинарно тестване.

След като началник Ангелов се раздели с един от участниците, превъзходната шесторка ще се впусне в борба против тима на звездите. Роксана, Къци Вапцаров, Виктория Капитонова, Емануел Июджи и Мирослава Профирова още веднъж ще бъдат застрашени от елиминация при загуба от черните. Изпитанието пред кулинарите ще е да готвят с жабешки бутчета и змиорка, а играта за преимущество вид „ Страх “ ще провокира откровен смях у началник Ангелов.

Финалът на Hell’s Kitchen e все по-близо и това ще проличи и довечера след тежки думи в Кухнята на Ада, които ще се трансфорат в мотив за ново разделяне.

Гледай Hell’s Kitchen България довечера от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете в уеб страницата на , , и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР