Зов за помощ - 43-годишна майка има нужда от средства

...
Зов за помощ - 43-годишна майка има нужда от средства
Коментари Харесай

Млада майка има нужда от нашата помощ, за да се радва на рожбата си

Зов за помощ - 43-годишна майка има потребност от средства за лекуване. Наталия се бори с тежката диагноза рак. Въпреки че лекарите съумяват да отстранен първичния израстък, положението ѝ се утежнява. Сега дамата се нуждае от помощ, с цел да продължи лекуването си в чужбина.

Наталия и Наско се срещат през 2017 година. Събира ги нещастието. Той губи първата си брачна половинка и две дребни деца при пожар. Тя също е изгубила брачна половинка си. След редица несполучливи опити за зачеване, преди година в живота им влиза и дребната Аделина.

Щастието обаче скоро е засенчено от тежка диагноза - нападателен рак на стомаха. Наталия стартира лекуване с интервенции и химиотерапия.

" Ти се връщаш от терапия и не знаеш на кой свят си. Просто си фантом. Не можеш да бъдеш за себе си. Не можеш да си поемеш детето. Това най-вече ме е боляло, че не мога да си посрещна децата ", споделя дамата. 

Битката на Наталия продължава и през днешния ден. Лечението, от което се нуждае, не може да бъде осъществено в България. А процедурите в чужбина са непостижими за фамилията. " Туморът ми е нападателен и се развива доста бързо и аз нямам време ", изяснява тя.

Днес дамата отпътува за Турция, където ще остане, до момента в който лекарите не съумеят да подсилят тялото ѝ, защото е прекомерно слаба за тежкото лекуване, което следва. " Бебето има рожден ден в петък и аз няма да съм тук на първия му рожден ден ", споделя със сълзи майката.

Семейството ѝ провежда благотворителен концерт на 14-и септември. Въпреки компликациите, Наталия отхвърля да се съобщи. " Аз не съм от тези хора, които се предават елементарно. Ще се боря до последно ", споделя тя.

Ако желаете да помогнете, може да го извършите по следния метод:

Банкова сметка:

BG86RZBB91551009834290

КBC Банк

Наталия Миткова

https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-nataliya

Алианц Банк

BG46BUIN95611000705322

BUINBGSF

Фондация Павел Андреев

Дарение за Наталия
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР