Zortam Mp3 Media Studio е програма тип „всичко в едно“

...
Zortam Mp3 Media Studio е програма тип „всичко в едно“
Коментари Харесай

Zortam Mp3 Media Studio 24.00

Zortam Mp3 Media Studio е стратегия вид „всичко в едно“ ориентирана за работа с MP3 файлове. С нея ще можете да подредите и организирате MP3 сбирката си, да рипвате вашите аудио дискове, редактирате ID таговете им, да ги възстановявате, да ги обръщате в един от многото поддържани файлови формати, да свалите текста на песните и обложката на албума.

Zortam Mp3 Media Studio може да генерира доклади, да експортира ID3 тагове в HTML или CSV файлове, да управлявате плейлисти, да копирате ID3v1 в ID3v2 и назад, да търсите, и доста други.

Zortam MP3 Media Studio включва MP3 органайзер и ID3 редактор на тагове, CD рипър с поддръжка за CDDB и ID3, конвертор от WAV в MP3 и от MP3 в WAV, нормализатор за уеднаквяване на силата на звука при MP3 файловете и управител за описи с песни (play list manager). С нея можете също да търсите MP3-ки и да променяте имената на файловете като употребявате ID3 таговете.

Zortam Mp3 Media Studio предлага и опция за условие на спомагателна информация от Интернет по отношение на реализатор, албум или съответна ария. Лиценз: Платен (Shareware) .
Промени в Zortam Mp3 Media Studio 24.00:
added mini player mode
switch application from maxi to mini mode and vice versa
automatically recognition of any Mp3 file using fingerprint technology, so you can tag your Mp3 files even if they do not have any information at all
batch mode for adding album arts and lyrics to Mp3 files
batch mode for Mp3 normalization (default level is 94.5 dB)
calculate BPM (Beats Per Minute) of Mp3 files
YouTube To Mp3 Downloader (Converter) with auto tag options
added visualization plugins and visualization plugin DirectX SDK for creating new visualizations  dll plugins.



Официална страница
Изтегли: Zortam Mp3 Media Studio 24.00 (22.8 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР