Зори Джи е национално богатство, което трябва да се пази

...
Зори Джи е национално богатство, което трябва да се пази
Коментари Харесай

Какво означава "Джи" при Зори Джи и топ изцепките на новата меме кралица

Зори Джи е национално благосъстояние, което би трябвало да се пази и цени. Нейното прелестно " р " може и да не разтапя Виктор Стоянов, само че това няма никакво значение. Няма Габи, няма Капитонова, няма Алекс. Звездата на този ТВ сезон си има име и то е точно... Зори Джи.

Тя е непрочетена книга, една загадка, която стреля в пространството истории, преплетени с доза фантастика и богато въображение. Тук-там и по някоя неистина, както самичък Виктор Стоянов показа.

Такава жена ражда прелестни бисери, върху които би трябвало да се упражним, с цел да увековечим. Ето някои от най-яките и безумни изцепки на обичаната ни, неповторима бизнесдама – Зори Джи.

Виж още: Габи натри носа на Виктор Стоянов! Пусна се със скандална визия в лайв

" Your look at me "  

Зори Джи още не беше Зори Джи, която ние познаваме от екрана. Един прикрит линк обаче я направи за една вечер новата Гергана. Момичета и момчета, роди се звезда, а парчето " Your look at me " живее личен живот в нета. Зори усети, че криндж осъществяването ѝ е разкрито от всички, само че към този момент беше късно. Зли консуматори се бяха подготвили за събаряне на видеото от канала на Джи-то и се постараха, то да остане вечно в архивите на нета.

Виж още: Далеч от вкъщи, мрачни мисли и алкохол от сутринта: Кристиан Костов чества рожден ден

Какво значи " Джи "

След като злите консуматори разпространиха в нета новата звезда, последва и прякор. Е, самата Зори си го беше измислила към този момент, тъй че беше елементарно. Зори Джи е марка, емблема и зад " G " се крият доста точни послания – " Glamorous ", " Gorgeous ", " The Great ", а в превод – " Бляскава ", " Великолепна ", " Велика ". Кое не е по този начин? Зори Джи е супер гламур мацка, от която строи величие и великолепие.

Зори е пожарникарка

Сънувала ли е, същинска ли е историята... никой не знае. Важното е, че излиза от чаровната уста на Зори Джи. Тя описа на Виктор Стоянов, че е взела участие в потушаване на пожар на военно отделение. Виктор беше впечатлен и не можеше да скрие възхитата си. Толкова е благ този ерген! Зад камера обаче направи подигравателен коментар, като изреди всички неща, които Джи умее – моделиерка, пожарникарка, бизнесдама, крипто кралица и куп други неща, които тя владее.

Тайната на ветрилото

Зори Джи има стотици видеа в Youtube, а в едно споделя за тайната мощ на ветрилото. То е имало и друго предопределение,  а точно – да бъде способ за обществена връзка. Всички си спомняме паметния филм (а и книга) „ Мемоарите на една гейша “, в който с деликатни придвижвания дамите пращат сигнали на мъжете. Зори е готова на доста високо равнище, в случай че приложи тези скрити тактики на Виктор, който към момента не я е поискал за персонална среща.

Виж още: Бела Хадид с огромно самопризнание: още на 14 години си е оперирала носа

" Отлетя нависоко и надалеко "

Романтична и търсеща същинската обич. Такава си е Зори Джи! А едно буболече отлетя от косата ѝ, до момента в който разговаряше с Виктор. Голямо сърце за Зори и прелестното ѝ включване:

Сексът е за разплод

Зори Джи още първоначално съобщи, че тя плътските удоволствия не ги признава, в случай че нямат последна цел - поколение. Джи по инцидентни забивки не си пада. Това обаче значи ли, че няма доста опит? Историята мълчи по този въпрос.

Изображение: https://www.instagram.com/zoriginter/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР