Зората е от тези жени, които по никакъв начин не

...
Зората е от тези жени, които по никакъв начин не
Коментари Харесай

Зората Русинова, която може да ви направи най-вълшебната сватба

Зората е от тези дами, които по никакъв метод не можеш да спреш. Но ти и не искаш - те са тези, които със своя порив и гений вършат света ни по-красив. Срещнахме я с помощта на Линда Александрийска, нашата фотографка, и дружно осъществихме няколко прелестни плана. Иначе Зората провежда сватби и е тъкмо този човек, който ти оказва помощ да сглобиш своята фантазия и да я превърнеш в действителност. Вкус, съгласие и добра организация - това е рецептата на Зората за една хубава женитба. Като виждам фотосите от нейни събития, изцяло й имам вяра. И въпреки от дълго време да не съм ходила на женитба, знам, че те стават все по-оригинални, по тази причина зададох на Зората няколко уточняващи въпросa за актуалните български сватби и ето какво ми описа тя:

Коя е Зора тук и в този момент?

Зора или по този начин наречената ЗораТа - това " та " си е нейната запазена марка и мерна единица. Тя е една непоправима романтичка, тръгнала на поход в търсене на същинската обич, oнази " Just Love ", която устоя всяка инспекция. Енергична и въодушевена, усмихната и занимателна, цветна и шумна от време на време, вярна до гроб на приятелите си, за които обръща планини, и с огромно, доста огромно сърце.

Как откри ивент мениджмънта или той те откри?

Истината е, че ние се открихме взаимно. Когато доста обичаш да танцуваш и да се забавляваш и в това време помагаш на приятелите си да провеждат специфичните си събития, няма по какъв начин да станеш счетоводител, нали? Тази дума " обич " ще я срещате непрестанно около мен, тъй като това е дрогата ми, тайното ми оръжие и скритата ми мощ. От дребна вечеря или празненство за рожден ден, заниманието ми полека-лека се трансформира в моя специалност, която, популярност Богу, ме изпълва с доста обич и боязън! Тази дума " обич " ще я срещате непрестанно около мен, тъй като това е дрогата ми, тайното ми оръжие и скритата ми мощ. Не, не съм супергерой, несъмнено, нито самодива с вълшебна пръчица, само че от време на време вземам решение толкоз сложни и комплицирани проблеми за толкоз малко време, че стартирам да се чудя, дали въпреки всичко нямам едно " Z ", което да светва на гърдите ми!

Организираш доста сватби. Какво е значимо, с цел да бъде една женитба незабравима?

Да, организираме доста сватби, които са съсредоточени в един дребен интервал от няколко месеца всяко лято. Освен любовта, несъмнено, значимо е да има супер стройна организация и доста добра естетика сред всички екипи. Важно е да я има и онази невидима " химия " сред нас и младоженците, която ни оказва помощ да извадим най-хубавото от себе си, с цел да претворим фантазиите им в действителност. Не на последно място значими са страстите и хората, с цел да бъде сватбата им незабравима. Няма значение дали имате украса за 100 000 лева и цяло съзвездие от реализатори. Ако няма страст в гостите ви, сватбата няма по какъв начин да остане незабравима.

Хубави сватби ли вършат българите? За какво в никакъв случай не се скъпят?

През годините сватбената просвета, в случай че мога да се изразя по този начин, се разви доста. Българите вършат чудесни сватби, които по нищо не отстъпват на тези зад океана. Желанието да имаш непременно столове, облечени в бели калъфи, завързани с панделка от органза, и арка с балони, мина в доста разнообразни и вълнуващи тематични сватби, което е изцяло обикновено на фона на бързото развиване на технологиите и обществените мрежи. Сега към този момент няма младоженка без facebook, Pinterest, Instagram и най-малко още едно приложение за спoделяне. Информационният поток е доста огромен и желанието за неповторимост и различност - също, което аз персонално намирам за ужасно.

Да, мога напълно умерено да кажа, че българите вършат чудесни сватби, които по нищо не отстъпват на тези зад океана.

Нещото, което кара младоженците да изтръпват, е да не би да свърши храната или, не дай си Боже, алкохолът, та в този ред на мисли считам, че за това в никакъв случай не се икономисват средства.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР