Зоологическата градина в София отваря врати за посетители. Работното време

...
Зоологическата градина в София отваря врати за посетители. Работното време
Коментари Харесай

Зоологическата градина отваря врати без маймуните

Зоологическата градина в София отваря порти за гости. Работното време ще бъде от 9:00 ч. до 16:30 ч. с продажба на билети от касите и позволен престой на гости в зоопарка до 18 ч. Всичко това обаче ще става при съблюдаване на отдалеченост.
Децата ще гледат единствено животните от външните им заграждения, всички затворени пространства в зоопарка ката залите залите " Големи котки, терариум и аквариум " и " Гиганти " няма да работят за гости. Целта е да се избегне скупчване на хора.
Маймуните също няма да могат да се видят, тъй като към момента се построява новият бранш за приматите в зоопарка. Очаква се след 3 месеца той да е подготвен.
Достъпът до пейките и детските площадки ще бъде стеснен.
От зоопарка припомнят, че би трябвало да се съблюдават ограниченията за сигурност – наложително е потреблението на персонални защитни средства (маски, ръкавици, дезинфектанти и др.), съблюдаване на отдалеченост от най-малко 2,5 м. сред обособените групи гости, както и да не се струпват голям брой хора на едно място, да се придвижват единствено по алеите за гости.Влизането с домашни любимци, колела и тротинетки в зоопарка, е безусловно неразрешено.
Двете тоалетни на територията на зоопарка ще са отворени от 9 до 18 ч. и ще бъдат затваряни на всеки 2 часа по 15 мин. за стерилизация.
Всеки клиент, който предлага храна на животните, което е безусловно неразрешено, ще бъде неотложно извеждан от зоопарка от защитата.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР