Зоофилите вярват, че е приемливо да бъдете интимни с животно

...
Зоофилите вярват, че е приемливо да бъдете интимни с животно
Коментари Харесай

Хората, които изпитват сексуални влечения към животни, искат да се присъединят към ЛГБТ общността

 Зоофилите имат вяра, че е задоволително да бъдете интимни с животно и желаят придвижването LGTBQ+ да добави Z към името си. RT беседва с един за техния скришен свят и с членове на " фъри “ и " терианските “ общности. Месецът на гордостта преди малко завърши след четири седмици световни паради и тържества с присъединяване на гей, бисексуални, странни, транс, де-транс, асексуални и други маргинализирани общности.

Но една група, която значително бе оповестена за не добре пристигнала, в по-голямата си част е зоофилската общественост. Накратко, това включва хора, които имат полово увлечение към животни, макар че това не постоянно може да бъде подхванато. Това изключване накара зоофилската общественост да организира собствен личен празник на гордостта, който тази година е от 1 до 7 юли.

Има и две други свързани идентичности, обичащи животните, тези, които се считат за терианци или кожухари. Първите са хора, които усещат, че имат безчовечен детайл, духовно или психически, до момента в който вторите обожават единствено избрани животни.

Има известна степен на припокриване сред двете групи, а някои носят скотски костюми и маски, с цел да отпразнуват своята еднаквост, въпреки че, с цел да създадат обстановката още по-сложна, някои терианци и кожухари също са зоофили. Много от трите общности заобикалят публичността заради автоматизираното съмнение от външни лица, че се сношават с животни.

Тези, които вземат участие в полов акт с животно, могат да бъдат изправени пред наказателни обвинявания или принуждение от обществеността, в случай че тяхната идентичност бъде разкрита. Някои обмислят самоубийство или даже са се самоубили заради напрежението от безмилостния тормоз.

Една фигура от зоофилската общественост обаче се съгласи да приказва с RT. Тогъл е от Пенсилвания и желае да подчертае, че приказва единствено поради недоволството си от това по какъв начин зоофилите се изобразяват в медиите. Той е безапелационен, че те не могат да бъдат изключени от " парадите на гордостта “, без значение какво споделят масите.

Докато за мнозина концепцията за секс с животни е немислима, Тогъл изяснява още: " Хората мислят, че връзките ни с животните са извънредно полови, само че тъкмо както хетеросексуалността и хомосексуалността, нашите връзки са многостранни. Сексът е доста дребна част от нашето взаимоотношение с животните и в действителност има доста зоофили, които въобще не вършат секс с животните. Мисля, че определяща част от нашето битие е дълбокото почитание към " нечовешките хора " и желанието да създадем света по-добро място за тях. Ето за какво доста зоофили прекарват времето си в битка за правата на животните и ориентират живота си към работа с животни. Ние ги обичаме и желаеме да обогатим живота им ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР