Зодия Козирог днес може да мине на плодова диета.Ето и

...
Зодия Козирог днес може да мине на плодова диета.Ето и
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 април четвъртък: Да мине на плодове зодия

Зодия Козирог през днешния ден може да мине на плодова диета.

Ето и хороскопа от 

Овен

Противоречията сред Вас и другите хора може да се изострят заради Вашата лична амбициозност и самоувереност. Не е изключено някой да завиди на Вашата храброст и свободолюбие, на огромните Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е значимо, да не се самозабравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е надалеч от истината. Освен това би трябвало да помните, че няма да минете без сътрудници. В връзките си към тях бъдете сдържани, само че обективни, и не минавайте откритите граници в общуването.

Телец

Днес на Вашия обичан човек доста ще му се желае, да Ви достави малко наслаждение - да вземем за пример да Ви нахрани с нещо вкусно с лъжичка, да Ви заведе на някакво културно мероприятие или да Ви изпее приспивна ария. Не го „ отрязвайте ” - дано се разнообразява! Възможно е по този метод да си уредите късмет да получите и нещо в подмяна.
 

Близнаци

Днес ще раберете, че някой си е правил за Вас дълготрайни проекти, и то в региона на персоналния живот. И то толкоз далечни, че като че ли е по-лесно да стигнете до хоризонта или да стигнете с плуване до Антарктида. Впрочем, в случай че решите какво в действителност Ви е нужно, и в случай че сте съгласни, в действителност към момента може да стигнете до някъде.
 

Рак

Успехът на фамилния живот на Раците през днешния ден директно ще зависи, дали брачният партньор Ви ще успее да употребява всички благоприятни условия за Вашата отмора. Вероятно Ви е омръзнало да се прозявате сред четири стени и Ви се желае малко независимост. Какво, сътрудникът Ви е ангажиран? Може да отидете да се проветрявате независимо.
 

Лъв

Общувайте с хората, не мислете прекомерно доста за материалната полза. Нали по този метод имате опция за продан на усещания, приемане на една или друга информация, а това, в границите на денонощието се явява голяма полезност. Това е прелестно време за закупуване на книги и четене на публикации с настоящо наличие, както и за натоварен продан на отзиви със съидейниците. Оригинален самоуверен план, роден в диалог с другари, може бързо да се трансформира в действителност, и по този метод и Вие, и Вашите събеседници, ще минете незабавно от думи към каузи.
 

Дева

Гръм от ясно небе може да Ви дезориентира, изключително в случай че имате отношение към някакви дремещи усеща или неизяснени обстановки от предишното, които от дълго време сте смятали завършени. Престанете да мислите за това и се ориентирайте към перспективното. Проявете самодейност. Това освен ще усъвършенства Вашето самочувствие, само че ще Ви покаже проблемите Ви в същинската им същина, а и ще Ви подари толкоз нужното Ви чувство за перспективност Гръм от ясно небе може да Ви дезориентира още от сутринта, изключително в случай че има.
 

Везни

Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.
 

Скорпион

Определено не Ви доближават нови усещания. В резултат на това се появява предпочитание, въпреки и малко да измененията живота си, а това „ нещо ” може да е всичко, което Ви попадне пред погледа, да вземем за пример връзките с човек, който откровено Ви обича, и към който на процедура сте доста привързани. Промените могат да носят както положителен, по този начин и отрицателен темперамент, защото ще се ръководите извънредно от страсти., мимолетни стремежи и прищявки. Редом с Вас има човек, който е подготвен да Ви удържи от недомислени действия, да Ви даде добър съвет и да помогне за реализацията на сполучлив проект. Но Вие настойчиво ще преследвате своята линия, и както ще покаже времето - на вятъра....
 

Стрелец

В дадения миг Вашите мисли са съсредоточни върху бъдещето, а това е доста удачно време, с цел да разширите своите хоризонти.

Бъдете амбициозни и не търсете лек път, а това, което допуска съществени компликации и съществено забавление. Някой от околните Ви е съществено разчувствуван от това, с което се е занимавал в последно време. Посъветвайте се с този човек и си изяснете, по какъв начин да започнете своето лично премеждие. Някои хрумвания може да Ви се сторят приятни за ушите, само че те ще работят. Просто би трябвало да повярвате в себе си. А подготвени ли сте?
 

Козирог

За хората, с които поддържате връзка, контакта с Вас е голямо наслаждение, а и също така от Вас може да се научат на доста неща. Днес ще се опитат да приложат на процедура получените от Вас познания, колкото и да не е подобаващ момента и без значение от вероятността резултатите да не са изключително положителни. Непременно ще забележите това и ще им обърнете внимание. Възможно е де да ги помолите, да понамалят ентусиазма най-малко малко...

Добре е да  пречистите тялото си като консумирате повече плодове. 
 

Водолей

Днес ще си дадете сметка, че имате със своя обичан човек много обичаи, привички и взаимни игри, които ви радват още веднъж и още веднъж. Нека близките Ви поглеждат с отрицание и многозначно да поклащат глава колкото си желаят! Това си е вашия и единствено вашия живот...
 

Риби

Много рационално и рационално ще се разпореждате с всички съществуващи запаси - финанси, време, както и лични сили и познания. Днес може да договорите преференциални условия за съдействие с нови сътрудници, както и да засилите своето въздействие на отдавнашните, и дружно да реализирате някои Ваши проекти. Не бъдете прекомерно доверчиви: малко ловкост няма да Ви навреди. Възможно е превъзмогване на фамилни различия и възобновяване на връзки, които наскоро са били прекратени не по Ваша самодейност.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР