Знамето на 111-метровия пилон в Рожен е започнало да се

...
Знамето на 111-метровия пилон в Рожен е започнало да се
Коментари Харесай

БСП алармира: Знамето на Рожен се разкъса, Радев да го подмени

Знамето на 111-метровия стълб в Рожен е почнало да се раздира по краищата си. За това алармират от организацията на Българска социалистическа партия в Смолян. Те употребяват мотива и да насочат директна офанзива към президента Румен Радев, който беше главен основател на плана.

„ Детайл е, че държавни компании бяха принуждавани да подаряват, с цел да се осъществят пропагандните цели на президента “, напомнят социалистите.

„ От последните медийни изявления по тематиката за стълб „ Рожен “ излиза наяве, че близкият до Радев Симеон Караколев възнамерявал да свика съвет, с цел да се реши ориста на оборудването през студените месеци. Първо, издигаме стълб, след това се чудим какво ще го вършим “, показват от Българска социалистическа партия и предизвестяват, че до края на зимата скъсванията ще се усилят поради тежките атмосферните условия в планината.

Социалистите приканват президентството да покрие разноските по промяната на знамето.

„ Има едно почтено решение на казуса с поддръжката – откакто патрон и основател на плана бе президентът Румен Радев, президентската администрация да бъде ангажирана с замяна на знамето най-малко два пъти в годината, или когато е належащо. Средства в бюджета на Президентството ще се намерят. Ако би трябвало, да понижи големия брой съветници и секретари. Това е достойното решение. Ако ли пък президентът се скрие или дистанцира, това значи, че за следващ път е употребявал родолюбието на българина за личните си цели. Президентът дължи отговори. Разкъсаното знаме е знак на служебната му власт “, се споделя още в известието на общинските съветници на Българска социалистическа партия в Смолян.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР