Знаменитата полска компания CD PROJEKT RED, подарила на геймърите забележителния

...
Знаменитата полска компания CD PROJEKT RED, подарила на геймърите забележителния
Коментари Харесай

E3 2018: Трейлърът на Cyberpunk 2077 и зашифрованото в него послание

Знаменитата полска компания CD PROJEKT RED, подарила на геймърите забележителния франчайз The Witcher, най-сетне зарадва играчите с филмов откъс на своя нов план – Cyberpunk 2077. Анонсът на тази игра се състоя преди 6 години. А в този момент това стана в Лос Анджелис по време на ревюто Е3 2018.
Събитията в играта се разпростират в бъдещата 2077 година в измисления американски град Night City. Главното настоящо лице е наемникът с име „V“.

Cyberpunk 2077 е екшън игра в RPG детайли и напълно отворен свят. В нея е показана една бъдеща Америка, в която MegaCorps управлява всички аспекти на цивилизования живот, а бандите ръководят улиците. В играта е включена и пълноценна независима акция с опция за възстановяване на персонажа.



Внимателни консуматори видяха в филмовия откъс прикрито обръщение от разработчиците. Там се споделя, че в играта няма да има никакви микротранзакции, а всички геймъри ще получат гратис всичките последващи DLC-та. Тоест, CD PROJEKT RED ще употребява същия модел на развиване на играта, какъвто е употребен в The Witcher. И няма да има каквато и да било DRM отбрана във версията за лични компютри. Датата на излизане не бе оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР