Знамената ще бъдат свалени наполовина в събота в знак на

...
Знамената ще бъдат свалени наполовина в събота в знак на
Коментари Харесай

„Знак на уважение“: Знамената ще бъдат свалени наполовина в събота в чест на Розалин Картър, казва Байдън

Знамената ще бъдат свалени на половина в събота „ в символ на почитание към паметта “ на някогашната първа дама Розалин Картър, брачната половинка на някогашния президент Джими Картър, която умря тази седмица на 96 години. Преди това тя беше диагностицирана с деменция през май тази година.

„ През целия си живот като Първа дама на Джорджия и Първата дама на Съединените щати Розалин Картър бяха образец за вяра, топлина и корав ангажимент да направи всичко по силите си, с цел да посрещне доста от най-големите потребности на нашето общество “, сподели президентът Байдън в разгласа в понеделник, добавяйки, че Картър също се бори за равни правата на дамите, беше бранител на психологичното здраве и покровител на „ постоянно и невидимите и некомпенсирани “ грижещи се за деца, възрастни хора и хора с увреждания.

„ Преди всичко дълбоката обич, споделена сред Джими и Розалин Картър е дефиницията за партньорство, а тяхното непретенциозно водачество е дефиницията за национализъм “, сподели Байдън.

писайки в обществените медии, „ Отново и още веднъж, през повече от четирите десетилетия на нашето другарство – през строгостта на акции, през мрака на дълбока и дълбока загуба – постоянно чувствахме вярата, топлината и оптимизма на Розалин Картър ", дружно с портрет на някогашната първа дама.

" Тя постоянно ще бъде в сърцата ни. "

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР