Знаковият глас на БНР Силвия Великова, водещ на предаването Преди

...
Знаковият глас на БНР Силвия Великова, водещ на предаването Преди
Коментари Харесай

БНР свали Силвия Великова от ефир заради критики срещу Гешев

Знаковият глас на БНР Силвия Великова, водещ на предаването " Преди всички " и дълготраен правосъден кореспондент, е свалена от ефир. Тя към този момент няма да води предаването, също така остава и без сектор, т.е. няма да отразява правосъдната власт.
Великова удостовери за отстраняването си, макар че към момента няма документално стимулирана причина. Пред " Сега " тя е разказала, че новият шеф на БНР Николай Кръстев извикал част от екипа и обяснил кой сътрудник коя част поема от нейния сектор, както и кой поема предаването от на следващия ден. Още във вторник от управлението й обяснили, че има напън да бъде свалена от ефир, тъй като доста подлага на критика Иван Гешев. Предложено й е да образова репортери на публицистика.
Великова е безапелационна, че няма да излезе в отпуск.
По-рано през днешния ден стана известна още една промяна в управлението на стратегия " Хоризонт ". Директорът на програвата Ивайло Савов е пенсиониран с решение на Управителния съвет. Мотивът е, че Савов е придобил право на пенсия. Неговото място като изпълняващ длъжността ще заеме досегашният й основен редактор Николай Кръстев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР