Знаковият дует Авеню се завръща на клубната сцена в София

...
Знаковият дует Авеню се завръща на клубната сцена в София
Коментари Харесай

Дует Авеню се завръща на клубната сцена - slava.bg

Знаковият дует Авеню се завръща на клубната сцена в София с извънреден концерт на сцената на City Stage на 21 февруари. На тази дълго чакана среща ще се насладим на шлагери като "Песента на тишината ", "Бягство ", "Живели ли сме в миналото преди ", "Само след ден " и доста други.

Няма да бъдат пропуснати частите от последния план на бандата, който те показаха през 2018 година Тогава Авеню издадоха албума си "Безвремие ", в който са включени песни, основани в интервала 2015-2017 година. Сред тях са "Свобода ", "Спомни си ти за мен ", "Сънища до безкрайност " с присъединяване на Любо Киров, "До края на нощта " с Васко Василев и несъмнено, едноименната "Безвремие ". Засега остава изненада дали емблематичното за българската поп музика дуо ще показа и нов материал, какъвто почитателите безспорно чакат с неспокойствие. На сцената Боби и Заки ще бъдат подкрепени и от беквокалите на Христина Нейкова и Елена Сиракова.

Дует Авеню (Боби Иванчев и Заки Соколов) е едно от най-популярните имена в българската поп музика. Издават дебютния си албум "Въпроси " през 1995-та и песните "Бягство ", "Живели ли сме в миналото преди " и "Деца на нощта " превземат българския ефир незабавно след излизането си. Следват още три албума - "Лабиринт " (1997), "Ремикси " (1999) и "Авеню " (2002).

През 2009-та Боби и Заки издават "Антология ", събрала най-хубавото от дуета и включваща и една нова ария на Авеню "Завръщане ". Боби и Заки означават 20-та годишнина от издаването на дебютния си албум "Въпроси " с нов сингъл "Безвремие ", който през 2018 година става част от последния албум на дуета, носещ същото име, предава Dir.bg.

Снимка: City Stage
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР