Знак от хората чака Кубрат Пулев, за да излезе на

...
Знак от хората чака Кубрат Пулев, за да излезе на
Коментари Харесай

Кобрата чака знак, за да се хвърли в политиката

Знак от хората чака Кубрат Пулев, с цел да излезе на политическия кръг. Той към този момент няколко пъти даде поръчка за политическа кариера, само че още не е взел окончателното решение.

„ Аз бих оказал помощ с доста, само че за момента нямам някакви крайни политически упоритости. За мен е значимо да се реализиран резултати и да има резултат. Ако видя, че народът има предпочитание, бих влезнал в политиката. За мен България е по-високо от всичко. Готов съм да жертвам себе си, тъй като това е жертва на кариерата ми. Направил съм доста и съм постигнал доста “, съобщи Кобраха пред Нова тв. И добави: „ Не съм го решил дефинитивно на този стадий. Със сигурност може да стане някой ден. Сега доста политици, на които народът разпореждаше очаквания, действително нищо не вършат. Още не съм записал своята партия. Много малко евентуално е да бъда част от друга партия, защото сега нито една не предлага визия, която да съответствува с моите възгледи. Сега на лимит проект е популизма, рекламата на партиите, а на финален проект е ползата на народа. “.

 „ Когато ориста на България е сложена на карта, политиците би трябвало да загърбят личните си ползи и да работят за общото богатство ”, сподели още боксьорът.

„ Политическата рецесия в България се задълбочи, само че това в Народното събрание даже не бих го нарекъл политика. То са обиди, то е насмешка с институцията „ Народно заседание “, насмешка с народа “, счита още Кобрата.

Той разкри, че е имало интервал, в който ГЕРБ му бяха по-симпатични от останалите. Но се оядоха, сподели Кабрата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР