Знахарка варила билките, които отворили третото му око по време

...
Знахарка варила билките, които отворили третото му око по време
Коментари Харесай

Предсказанията на Нострадамус за 2022

Знахарка варила билките, които отворили третото му око по време на чумата Избухване на нуклеарна бомба, атентат против Путин  и три дни мрачевина в света са част от апокалиптичните му прогнози
Пророчествата на Нострадамус са планували доста значими международни събития. Независимо, че доста от прогнозите му по този начин и не се сбъдват, за хората той остава най-големия оракул за последните пет епохи, а казусът с горящата катедрала в Нотр Дам беше едно от следващите доказателства, че думите му не би трябвало да се подценяват.

Колко от прогнозите му за 2021 се сбъднаха?

Макар годината да не е изтекла, удивителен е фактът, че той предсказва още в средата на 16-ти век, че вирус ще трансформира хората в зомбита, а 2021 ще  една от най-горещите, в която слънчевите стихии ще трансформират климата на Земята.В интервала на продължаващата пандемия от ден на ден се вършат препратки с живота по време на чумата. Именно тя е повода за неземната мощ, притежавана от Нострадамус, с която лекува болните хора и дава предсказания за две хилядолетия напред.

Знае се, че е написал 6338 пророчества

последното от които касае 3797 година. Катрените на Нострадамус, оповестени в книгата му " Les Prophities " през 1555 г, не престават да очароват света, макар че са написани след най-тежкия му интервал от живота му. Като фармацевт и доктор във Южна Франция, той се разболява от чумата и прекарва една седмица сред живота и гибелта.

Известна знахарка в района го избавя

като му вари всеки ден най-различни билки. Когато се изправя на крайници, Нострадамус стартира да си спомня виденията и усеща в себе си ни неподозирана мощ да чертае бъдещето.Каква е комбинацията от билките, която отваря третото око на индивида обаче остава една от най-големите загадки на планетата. Но истината е, че той надгражда виденията си с астрология, която го завладява до края на живота му, както и разнообразни окултни науки.Тази примес се оказва извънземна, тъй като съумява с безспорна акуратност да предскаже идването на власт на Адолф Хитлер и Втората международна война.А първата от прогнозите за 2022 към този момент се сбъдва месеци по-рано, написа edna.bg

Жестока инфлация

Според прогнозите на Нострадамус през 2022 година инфлацията ще излезе отвън надзор и щатският $ ще се срине, а златото и среброто ще се смятат за активи, в които си коства да се влагат парите.

Опит за нападение над Путин

Руският президент Владимир Путин е претърпял най-малко пет опита за ликвидиране. Според пророческите стихове на Нострадамус през 2022 година той ще почине в бурна нощ, когато ще плава по море и ще бъде ударен от гръмотевица.

Огромен вихър във Франция

Огромен вихър ще аргументи пожари, суши и наводнения във Франция и в доста елементи на света. Ще настъпи апетит в международен мащаб.

Изкуственият разсъдък ще се разсъни

Вашият личен компютър ще може да симулира мозъчната мощ на малко село. Компютрите с човешки интерфейс с изкуствен интелект ще се разсънят и ще възприемат своите основатели и консуматори за интелектуално по-ниски същества. Роботите са на път да унищожат човечеството.

Експлозия вСредиземно море

Близо до остров Менорка в Средиземноморието небето ще избухне в огромна детонация, която ще се популяризира в атмосферата, по време на тестване с нуклеарна бойна глава или ракета.

Астероиден дъжд ще донесе великански талази

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако задоволително огромна канара попадне в океана, това може да аргументи великански приливни талази, които ще обхванат сушата и ще причинят огромни опустошения.Метеорният поток Геминиди се чака да стартира на 14 декември 2022 година

Ще избухне опустошителна нуклеарна бомба

Ядрена бомба ще избухне и ще провокира климатични промени, както и промени в позицията на Земята.

Три дни на мрачевина

2022 година ще донесе опустошение, последвано от мир. Тъмнина от 72 часа ще предшества мира.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР