Знаете ли защо приемат работата си като музика, а себе

...
Знаете ли защо приемат работата си като музика, а себе
Коментари Харесай

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ дава ценни видео съвети

Знаете ли за какво одобряват работата си като музика, а себе си – като композитори, ембриолозите и биолозите от Медицински комплекс „ Д-р Щерев “? И каква е броя на децата, появили се на бял свят след асистирана репродукция в болничното заведение? Това споделя екипът на ембриологичната лаборатория с началник доктор Таня Милачич във видеото „ Композиторите “ на насладата – Биолозите и ембриолозите на Медицински комплекс „ Д-р Щерев “. С него започва серията от видео артикули, с които лечебното заведение се стреми да запознае своите пациенти с работата на другите екипи и браншове, с цел да знаят те на каква грижа могат да разчитат, когато се извърнат за помощ към експертите на болничното заведение.

Близо 10 000 са бебетата, основани от екипа репродуктивни експерти на Медицински комплекс „ Д-р Щерев “ за последните близо 30 години работа. Сред най-често прилаганите асистирани репродуктивни технологии пък е вътрематочната инсеминация. Как протича тази процедура и какво да чакат пациентите, ориентирани от лекуващите ги лекари към нея, ще научат те от особено анимирано видео по тематиката, което на наличен език и в стъпки среща феновете с всичко належащо. Вътрематочната инсеминация е асистирана репродуктивна процедура, която се приближава най-вече до естественото забременяване. При нея сперматозоиди на колегата или от донор се обработват и се слагат в матката на дамата със специфичен катетър и в тъкмо селекциониран миг, тъй че да срещнат яйцеклетката, която ще се трансформира в предстоящ ембрион, а в следствие – в по този начин чаканото бебе.

Рисуваните къси видеа на Медицински комплекс „ Д-р Щерев “ целят да отговорят на най-честите въпроси на пациентите по един занимателен и в същото време с това явен метод. Поради тази причина измежду към този момент оповестените филмчета е и това, отдадено на инвитро технология – тъй като даже тази комплицирана методика, ангажираща цялостен екип от опитни репродуктни експерти, може да се изясни на всеки пациент. Инвитро и неговата вариация ICSI се ползва към този момент близо 30 години в България и негов пионер е основателят на лечебното заведение проф. Атанас Щерев. В Медицинския комплекс то е одобрена процедура и с помощта на него от ден на ден двойки се срещат с по този начин мечтаната рожба. Но в анимираното видео основният воин доктор АРТи споделя през какви процедури и операции минават сътрудниците, преди да видят позитивния тест за бременност и да стартират най-щастливите им 9 месеца на очакване.

И въпреки всичко бременността и раждането по-често се случват непринудено и без намесата на репродуктивни експерти. За да протече този най-съществен интервал в живота на дамата умерено и безпроблемно, значимо е тя да следи с регулярна профилактика своето тяло. Медицинската предварителна защита на женското здраве е във фокуса на видеото, което показва дейностите по гинекологична и мамологична профилактика в Медицински комплекс „ Д-р Щерев “. Каква е заболеваемостта от рак на гърдата в България и каква е способността на апарата еластограф да разпознава злокачествените тумори, по какъв начин постоянният гинекологичен обзор и най-много виновното отношение към личното тяло избавят животи описват експертите от лечебното заведение.

Как мъжът и дамата да приготвят телата си преди началото на опитите за забременяване, споделя в следващото увлекателно анимирано видео доктор АРТи. Знаете ли, че и двамата сътрудници се въздействат от нездравословни хранителни привички, алкохол, тютюнопушене, банкет на лекарства, излагане на алергени? Заобикалящата среда е измежду основните фактори, които могат да доведат до потребността от консултация с репродуктивен експерт. Запознайте се по какъв начин да се подготвите, научете и потребните препоръки на доктор АРТи при опити за забременяване. Как да изчислите своята овулация? Как и по кое време да планирате опитите за забременяване? Какво е добре да вършат или да заобикалят и двамата сътрудници към тези най-благоприятни дни? Кога е времето за първи меродавен тест за бременност? Все въпроси, които постоянно биват подценявани, само че намирането на верни отговори може да спести доста паники и време в блуждаене измежду разнообразни здравни рекомендации.

И в случай че бременността и раждането са едно красиво странствуване по пътя към родителството, то няма по-подходящ лидер и преподавател в това пътешестване от опитната и обаятелна Диди Димова. Тя е акушер и психолог с над 30-годишен опит и управлява ловко самостоятелното и груповото „ чилище за бъдещи родители на Медицински комплекс „ Д-р Щерев “ „ Ние сътворяваме наслада “. Как Диди помога на стотици дами и двойки да преминат спокойни през 9-те месеца на очакване, да изживеят готови насладата от раждането на рожба си и да поемат грижата за своето новородено с убеденост споделя вълшебното видео за Училището за бъдещи родители.

Медицински комплекс „ Д-р Щерев “ е място, където хиляди двойки получават шанса да се снабдят с по този начин мечтаната рожба. Но е и болница, в която се правят животоспасяващи гинекологични интервенции с най-съвременна техника и под движимостите ръце на подготвени хирурзи. Духа на операционната и триумфите на лекарите показва видеото „ В сигурни ръце “, а най-сигурната противоположна връзка идва от пациентите, които напущат болничното заведение по-здрави и задоволени от положената за тях грижа.

От 2016 година в Медицински комплекс „ Д-р Щерев “ действа и басейн, в който най-малките ни пациенти се радват на уроци по плуване в топлата вода, както и на разнообразни процедури под движимостите ръце на експертите по физиотерапия. Аква секторът дава опция и на възрастни гости да поплуват или да се включат в групи по водна гимнастика. Водата и изгодите от общуването с нея са във фокуса на едно от първите красиви видеа на болничното заведение, от които всеки може да научи до каква възраст е най-добре бебетата за първи път да попаднат в басейна, с цел да не изгубят вродения им инстинкт да плуват.

Възстановяването след раждане постоянно е изпълнено с голям брой провокации, които затрудняват майките по пътя към връщането им към деен живот редом с грижата за новороденото им бебе. Как да кажем „ Сбогом на болката “ без значение от какво положение се възвръщаме? Как физиотерапията може да облекчи дискомфорта и да преодолее негативите от други положения? Как йога не е единствено мода, а процедура, която дава сила за пълностоен живот? Всеки може да научи от късото и въздействащо филмче, което потапя в естетика и наслада от придвижването.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР