Знаете ли, че котките са гонители на злите духове? Те

...
Знаете ли, че котките са гонители на злите духове? Те
Коментари Харесай

Никога не гонете галеща се в краката ви котка, ако не искате да се случи ТОВА

Знаете ли, че котките са гонители на злите духове? Те имат позитивна аура и по тази причина доста хора избират в дома си да отглеждат котка. Случвало ли ви се е, до момента в който стоите на улицата и чакате, някое мъркащо коте да се допре до краката ви?
Повечето хора биха се отдръпнали, страхувайки се, че ще животното ще остави косми по облеклата. Не го правете. Когато котката се гали във вас, тя ви предава позитивната си сила.

 Каква котка си съгласно зодията Каква котка си съгласно зодията
Жените и котките си наподобяват по доста неща. Погледнете по какъв начин са класифицирани котките, по отношение на зодиите по качествена характерност. Опред...
Когато не се чувствате добре или се страхувате някой да не ви урочаса, може да погалите котката си с две ръце. За предпочитане е да започнете от лявата лапа, преминете през цялото тяло и най-после стигнете до опашката.
Котките откриват злите духове
Да, котките постоянно се взират в една точка дълготрайно време. Те нормално чуват и виждат неща, които на нас ни убягват. Възможно е в дома си да имате духове и в никакъв случай да не сте подозирали за тях. Положителната сила на домашния ви любим ще помогне да изоставен дома ви и в никакъв случай повече да не се връщат в него.
За да сте по-спокойни обаче, най-добре запалете тамян и прикадете цялата къща с него. Минете през всяко едно кътче, тъй че да сте сигурни, че не сте пропуснали мястото на злите духове.
 Няколко изумителни обстоятелството за котките, които не сте чували Няколко изумителни обстоятелството за котките, които не сте чували
Днес ви представяме една прелестна публикация на сп. " Обекти " за всички другари на котките. Няколко забавни обстоятелството за тях, които сме сиг...

Котките живеят във високи енергийни зони
Много от новодомците в Русия избират на първо време котката да обиколи пространствата, преди да се нанесат публично в новия си дом. Счита се, че тя извлича отрицателната сила и на нейно място се настанява позитивна. Прието е, че Персийските котки са най-мощните изцелители.
Ако котка се погали във вас, в никакъв случай не е прогонвайте. Положителната й сила ще ви накара да се чувствате доста по-добре. Това животно е същинско богатство и заслужава обичта на своите стопани.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР