Знаете ли, че има поне 15 вида целувки? Когато се

...
Знаете ли, че има поне 15 вида целувки? Когато се
Коментари Харесай

Как ви целува? Целувките му могат да разкрият много

Знаете ли, че има най-малко 15 типа целувки? Когато се целуваме ние показваме нашите страсти, планове или пък демонстрираме, че не би могло да се получи любовна връзка. Как ви целува Той? Целувките му могат да разкрият доста за него. Повече вижте в идващите редове.

Дали сред вас има химия
Любовната химия не може да бъде обяснена с думи, тя се усеща. Искате ли целувката да бъде продължителна или бързате да я приключите? Много малко време ни би трябвало, с цел да усетим химията до момента в който се целуваме, тя участва през цялото време, когато я има и не изчезва.

Дали сътрудникът ви е добър в секса
Много от техниките, употребявани за първите целувки, се употребяват на идващ стадий в леглото. Дали ви чака трогателен секс, може да разберете, до момента в който се целувате. Обърнете внимание на устните, на ръцете на колегата, по какъв начин се движат, по какъв начин и къде ви допират. Ако включва цялото си тяло до момента в който се целува, евентуално ще бъде толкоз сетивен и в леглото.

Има ли сътрудникът ви самочувствие
Начинът, по който един мъж се доближава към вас, с цел да ви целуне, може да разкрие доста за самочувствието му. Играе ли си нервно с ключовете преди да ви целуне? Насилва ли ви да го целунете? Слага ли ръцете си на шията ви? Мъжът със самочувствие знае какво прави и несъмнено няма да бъде нервозен, некоординиран или да подходи принудително към целуването. Друг симптом, че той има самочувствие е в случай че сътрудникът ви не се опасява да ви направи комплимент за целуването. Ако желае да ви покаже страсти след първата целувка, евентуално няма да скрие нищо от вас в бъдещите ви връзки.

Усеща ви
Когато се целуваме в нас се пораждат още доста стремежи, които няма по какъв начин да изкажем. Голяма роля тук има тялото и сигналите, които ще предадете към колегата си. Например, в случай че му покажете, че нещо ви харесва, той би следвало да се приспособи към този темп, само че единствено в случай че ви усеща. Това значи, че обръща внимание на вашите потребности.

Колко сериозна ще бъде връзката
Целуваме, тъй като сме привлечени от някого, само че това не значи безусловно, че бихме желали сериозна връзка. Обърнете внимание на първите ви целувки, дали той бърза, дали с докосванията си ви демонстрира, че желае да прави секс с вас. Нетърпението и нежеланието да усети вашите сигнали на тялото, може би е индикатор, че той желае да се позабавлявате, само че не и да имате съществени взаимоотношения.

Оценява ли ви
Каква е реакцията на колегата ви след края на целувката? Изглежда ли благополучен след целувката, усмихва ли ви се? Положителните отговори на тези въпроси са знак, че на вашия сътрудник в действителност му е прелестно да бъде с вас, прави оценка всеки миг, в който сте дружно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР