Знаете как е по празниците - цялата нация така прекалява

...
Знаете как е по празниците - цялата нация така прекалява
Коментари Харесай

Без сарми и свинско?! Фифо от "Игри на волята" засрами всички мъже със снимка, жените се препотиха

Знаете по какъв начин е по празниците - цялата нация по този начин прекалява с трапезите, че още първите дни на новата година фитнесите се препълват, а киселите млека по щандовете в магазините свършват. 

В този подтекст не знаем от какво е направена волята на Фифо от " Игри на волята ", само че той след коледните трапези наподобява по този начин:

Виж още: Тъжни празници: Денис Теофиков не е пропуснат, гаджето му тъжи точно на Коледа

Сред хаштаговете, които е поставил, е и " постоянно във форма ", а от останалите разбираме, че е на отмора. От сторитата пък излиза наяве, че в действителност Фифо е на... море.

Причината за това - няма сняг по планините. От видеото се вижда, че риалити звездата не е в компанията на някоя засукана мацка... по този начин де, в такава компания е, само че не са двамата. Така че бихме предположили, че инженерът е с другари на отмора, а не с някое гадже. 

Филип стана любимецът на феновете в последния сезон на " Игри на волята ". Той остана и на крачка от огромната премия от 100 хиляди лева, откакто не съумя да се оправи по-бързо на пъзела от Алекса. Сърбинът от своя страна призна още тогава, че Фифо е бил по-силен от него и го съпостави с нинджа. 

Виж още: Така се чества наследник! Митко от " Един за различен " с тежки трапези и доста алкохол

На празниците Филип беше с най-близките си, които демонстрират забележително възприятие за комизъм. Така да вземем за пример, с цел да получи подаръка си за Коледа, Фифо е трябвало да... реши първо пъзел. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР