Знаем, че може да играе най-откачените персонажи, най-крайните, най-изискващите. Тя

...
Знаем, че може да играе най-откачените персонажи, най-крайните, най-изискващите. Тя
Коментари Харесай

Актрисата Тилда Суинтън режисира собствените си кучета във ВИДЕО

Знаем, че може да играе най-откачените персонажи, най-крайните, най-изискващите. Тя е от тези артисти, които се появяват за минути на екрана, само че ги запомняш до най-дребния подробност (справка: „ Гранд хотел Будапеща “).

В момента очакваме филма на Лука Гуаданино „ Suspiria “, където тя играе две роли, едната от които на 80-годишен старец. Да, Тилда Суинтън заслужава всички суперлативи. Точно когато си мислим, че няма какво да ни покаже, излиза видеото, в което тя режисира собствените си кучета… на музиката на Хендел.

Видеото е направено като част от нов проект на луксозната мултимедийна компания Visionarie, носещ името Glass Handel. Проектът е описван като „ едночасова интердисциплинарна инсталация “ и ще бъде открит на 26 и 27 ноември в Ню Йорк. Част от него е и версията на музикантът Антъни Рот Костанцо на арията „ Rompo i Lacci “ от операта „ Флавио “ на Георг Фридрих Хендел. Той е партньор на Visionarie в организирането на инсталацията.

Видеото, дълго почти 6 минути е режисирано от Суинтън, съвместно със Сандро Коп. В него кучетата на актрисата, порода английски спрингер шпаньол, тичат и скачат на брега на морето на забавен каданс.

Очаквано, видеото започва да набира популярност.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР