Значителни разходи за преструктуриране на Дойче банк (Deutsche Bank) и

...
Значителни разходи за преструктуриране на Дойче банк (Deutsche Bank) и
Коментари Харесай

Юридически разходи са свили чистата печалба на Дойче банк през второто тримесечие

Значителни разноски за преструктуриране на " Дойче банк " (Deutsche Bank) и за правни разногласия са довели до спад на облагата на групата през второто тримесечие, съобщи ДПА, представени от Българска телеграфна агенция. 

Печалбата, разпределима измежду акционерите, е 763 млн. евро или с 27 % по-малко, в сравнение с през същия интервал на предходната година. 

Анализаторите въпреки всичко чакаха още по-голямо намаляване. " Дойче банк " изясни спада с изключителни разноски за 655 млн. евро, произлизащи от преструктуриране на групата и правни разногласия, доста от които - свързани със остарели случаи. 

Същевременно приходите са се повишили повече от предстоящото. Нетните доходи на банката са нарастнали с 11 на 100 до 7,4 милиарда евро по отношение на същия интервал на предходната година - по-силен резултат от упования от анализаторите. 

Значителен напредък на корпоративното банкиране и банкирането на дребно е компенсирало свиването на капиталовото банкиране и ръководството на фондове. 

Банката е заделила доста повече средства като запаси за необслужвани заеми по отношение на предходната година. Въпреки това за цялото първо полугодие " Дойче банк " разгласи най-високата си облага преди отчитане на налози от 2011 година - близо 3,3 милиарда евро. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР