Значителни материални щети са нанесени на няколко автомобила след верижна

...
Значителни материални щети са нанесени на няколко автомобила след верижна
Коментари Харесай

Верижна катастрофа край Ловеч

Значителни материални вреди са нанесени на няколко автомобила след верижна злополука на ГП I-4. Няма потърпевши хора. Това оповестиха от ОДМВР-Ловеч.

На 27 август към 22.13 часа на ГП София-Варна в региона на с.Славщица, товарен автомобил е понижил скоростта си на придвижване и посредством подаване на светлинен сигнал е подхванал маневра прекъсване, в обособена отбивка в дясна част на платното.

При тази обстановка движещ се след него автомобил «БМВ Е 46» също е понижил скоростта си, само че е бил ударен от товарен автомобил "Мерцедес Спринтер " пътуващ зад него.

Зад товарния «Мерцедес Спринтер» се е движел товарен автомобил състоящ се от влекач "Ман " с прекрепено към него полуремарке, който е съумял да понижи скоростта си и е спрял на разстояние от намиращия се пред него товарен автомобил, само че след прекъсването си е ударен от намиращ се зад него товарен автомобил "Фиат Дукато " и е последвал удар сред товарния «Фиат» и влекач "Ман ", като от своя страна «Ман»-а се удря в разположения пред него товарен автомобил "Мерцедес Спринтер ".

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР