Значителна част от фолкаджийките имат заможен начин на живот. Къде

...
Значителна част от фолкаджийките имат заможен начин на живот. Къде
Коментари Харесай

Чалгаджийки си лягат с озвучители и шофьори

Значителна част от фолкаджийките имат състоятелен метод на живот. Къде с помощта на усилената си работа по кръчми с тлъсти възнаграждения и бакшишиш, къде поради богати половинки, които им обезпечават както постоянен старт в кариерата, по този начин и разточителен стандарт на живот с голям брой почивки на екзотични кътчета и скъпарски коли, коли, облекла, бижута...

Но има и фолкпевици, които мачкат чаршафите не с мастити предприемачи или откровени бандити, а с озвучители и водачи. Те постоянно се трансформират в най-доверените им хора, които могат да пазят секрети и по кое време неангажиращо, по кое време по-задълбочено биха могли да се впуснат в интимна случка. Както и да бъдат обект на грозни кавги.

Един от най-пресните случаи е този с Андреа и Диона, които се хванали за гушите поради мъж. Двете чалга фурии не разделят един момък, а еднакъв озвучител.

Младежът на име Михаил дълго време работил за Андреа. Получил покана от Диона и изискванията, които му показала младата изпълнителка, също му харесали. И почнал да работи и при нея. Това достигнало до ушите на Андреа, която незабавно почнала да ругае по-младата си колежка.

" Много ще се скараме! Спри да му пишеш! Другия път ще ти счупя главата! ", написа Андреа на певицата, която също не й остава длъжна.

" Аз ще си намеря озвучител, само че твоят ще седи без работа с теб ", заковава я някогашната рапърка.

Джена и обичаният й Атанас Стоев-младши споделят, че са дружно освен като семейство, само че и по време на театралните си задължения. Певицата пътува доста във връзка клубните си участия, а музикантът е паралелно с нея като озвучител. А мнозина гости на нощни клубове споделят, че Атанас е и като истински телохранител на брачната половинка си, пазейки я ревностно от по-нахални и настойчиви почитатели.

Сред най-известните двойки в гилдията от години са Камелия и Цветин . Изпълнителката на " Огън момиче " има в лицето на дългогодишната си половинка с изключение на съкровен сътрудник, по този начин и импресарио и озвучител. Чалга певицата, чийто сръбски кавър " Луда по тебе " си пусна Новак Джокович в съблекалнята, е разказвала през годините, че с гаджето си обича да го прави по няколко пъти дневно, и то на разнообразни места, в това число и работните.

Розова е историята и на Таня Боева с композитора Михаил Бургуджиев, от която се ражда синът им Росен. Финалът на приказката е радикално друг - тежък бракоразвод, каузи сред двамата, открити писма и изявленията в медиите, обвинявания в малтретиране, тормоз, интриги и измислици, последвани от правосъдни каузи.

Една от пресните вести в лекия род пристигна не от кого да е, а от самата Глория, която години наред не афишираше любовните си похождения. Наскоро изпълнителката на " Крепост " се реши да го направи с много по-младия от нея мускулест мачо Добромир. Двойката е дружно от няколко месеца и посрещна Нова година в Лондон.

Слухове в музикалните среди описват, че връзките с апетитни фолкаджийки не са нещо ново за Добромир. В предишното той още веднъж бил привързан с фолкпевица, само че професионално. Добромир е бил водач на Алисия преди време.

Феновете на Глория одобряват със смесени усеща обвързването на 49-годишната жена, която е освен майка, само че и баба, с младока. Според мнозина той не е на равнището й. Изпълнителката на " Феникс " обаче е доста влюбена и даже обмисляла да предложения Добри да живее с нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР