Зловещо видео на тризначки, видели чудовище до стената … В края

...
Зловещо видео на тризначки, видели чудовище до стената …
В края
Коментари Харесай

Зловещо видео на тризначки, видели чудовище до стената

Зловещо видео на тризначки, видели страшилище до стената … В края на януари 2021 година, три дребни близначки се разсънват през нощта и виждат “нещо ” на стената (Zona666.com). Първо се пробват да приказват с „ нещото “, по-късно желаят да го ударят и стартират да хвърлят играчки по него. Всичко това е записано на камера, конфигурирана в стаята на децата (ще гледате видеото по-долу). Тризначките виждат „ чудовището “ на стената и дейностите им изплашват както майката, по този начин и потребителите на интернет, които гледат оповестения запис в мрежата. Посред нощ, девойките се разсънват от нещо и стават от леглата си. Изведнъж, виждат „ нещото “ на стената или покрай нея. Децата изпищяват от боязън, по-късно стартират да сочат с пръсти към стената и да беседват с невидимото създание. И тогава, те се пробват да го „ нападат “ като бягат напред и обратно. Когато майката гледа това видео, извънредно се шокира и стартира да разпитва децата за видяното. Но, девойките споделят единствено, че са видели „ чудовището “, само че не дават никакви детайлности за това по какъв начин наподобява или какво прави. Пресли, Мили и Хейс Никълс са на 2 години и живеят с родителите си в Джорджия. Всичко, записано на видеото, се случва през нощта на 26 януари 2021 година, само че това е единствено началото. Според майка им Кейтлин, след този случай те още веднъж се събудили измежду нощ и твърдели, че още веднъж са видели чудовището на същото място до стената.



На видеото можете да чуете по какъв начин едно от девойките постоянно повтаря думите “в лицето ти “. Може би детето споделя, че желае да удари чудовището в лицето. След това, тризначките стартират да тичат из стаята и, сякаш се пробват да се скрият.



Същата вечер, Кейтлин Никълс чува необикновен звук в спалнята на девойките и гласовете им, само че взема решение, че неспокойните й деца просто се боричкат още веднъж. Едва, когато на идната заран преглежда видеото от камерата, тя схваща, че нещо напълно друго е причина за безпокойствие им.



По време на 5-минутния запис, тризначките неведнъж насочват пръсти към празната стена, а от време на време даже се пробват ударят нещо невидимо за нас. Четете още: Зловеща фигура се появява на вратата на стая с бебе (видео) Гледайте видеото.
Според публицисти, в един миг ясно може да се чуе по какъв начин едно от девойките гледайки към стената крещи: „ Харесват ти нашите кревати? “. А по-късно друго стартира да вика към стената: „ Имаш проблем! “. Като цяло, чудовището наподобява не плаши доста децата, даже в един миг девойките се държат по този начин, като че ли се забавляват. В края на записа, тризначките губят интерес към стената, евентуално чудовището или призракът е липсващ, и стартират да играят измежду разпръснатите възглавници на земята. След като гледа няколко пъти плашещото видео, майката на децата взема решение да мисли, че нейните тризначки занапред стартират интервала на „ въображаемите другари “, и че всичко е единствено в тяхното въображение. В изявление обаче тя признава, че това не е първият плашещ случай, който се случва в спалнята на нейните бебета. Преди това, с играчките на девойките се случило нещо неразбираемо през нощта.



Когато това видео става известно в мрежата, потребителите са с разнообразни отзиви. Някои са уверени, че децата просто си играят, други стартират да пишат, че когато дребните деца играят, не викат на „ въображаемите си другари “ думи като „ в лицето ти “ или „ Имаш проблеми! “. Освен това, не се е случило денем, когато шумните и дейни игри са постоянно срещани. Що се отнася до третата група консуматори, те означават, че на видеото се вижда доста бързо „ летящо бяло топче “, като кълбо, което постоянно прелита през стаята. Какво се появява в стаята им съгласно Вас …?
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР