Зловещо разкритие направи говорител на блудните херцози Хари и Меган.

...
Зловещо разкритие направи говорител на блудните херцози Хари и Меган.
Коментари Харесай

Хари и Меган в опасна гонка като принцеса Даяна

Зловещо разобличаване направи представител на блудните херцози Хари и Меган. Двамата са били въвлечени в рискова гонка на пътя в Съединени американски щати, съобщи Би Би Си.

По информация на Ройтерс херцозите на Съсекс са били преследвани от папараци, съобщи БЛИЦ.

На 31 август 1997 година майката на Хари - принцеса Даяна почина в автомобилна злополука. Тя бе на сантиментална почивка с любовника си Доди ал Файед във Фланция, по време на която бяха непрестанно преследвани от папараци.

Принц Хари, Меган и майка й са взели участие в " съвсем пагубно гонене с коли ", включващо папараци, сподели представител на принца.

Инцидентът се e случил, откакто херцогът и херцогинята на Съсекс са участвали на гала по награждаване на организацията за поддръжка на правата на дамите „ Фондация Мис “, на която Меган получи наградата „ Жена с визия “ в Ню Йорк във вторник.

В изказване представителят на принца сподели, че " безмилостното гонене " е траяло над два часа.

Те прибавиха, че това е довело съвсем до конфликти с други водачи на пътя, пешеходци и служители на реда.

„ Въпреки че да бъдеш обществена персона идва с прочут интерес от страна на обществеността, това в никакъв случай не би трябвало да става за цената на ничия сигурност “, сподели представителят.

„ Разпространението на тези изображения, поради методите, по които са получени, предизвиква мощно натрапчива процедура, която е рискова за всички участници. “

На фотоси, появили се в обществените медии, се виждат Хари, Меган и майката на херцогинята Дория Рагланд, които си потеглят с такси от събитието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР