Зловещи подробности излязоха за убийството на младата жена, което потресе

...
Зловещи подробности излязоха за убийството на младата жена, което потресе
Коментари Харесай

Варна в шок! Зловещи подробности за убитата в шахта жена

Зловещи детайлности излязоха за убийството на младата жена, което потресе Варна и цяла България преди ден.

Още преди изгубването й е имало сигнали за домашно принуждение от страна на приятеля й. Била е направена ограничаваща заповед по отношение на него, която самата жертва не е спазвала и се е прибирала при него, разкриха от полицията в града.
-->
Резултатите от аутопсията демонстрират, че дамата е пребита до гибел с тъп предмет. Арестуваният мъж е с повдигнато обвиняване, следва прокуратурата да внесе искане за непрекъснато задържане под стража.

Има данни, че той е наркозависим.

Изчезнала млада жена беше открита убита във Варна преди ден. 21-годишната жена е била оповестена за търсене на 1 януари, откакто излязла от вкъщи си и повече не се появила.

Арестуван бе мъж, с който жертвата е имала интимни връзки. Пред полицията той е показал и къде е скрил тялото ѝ - в шахта.

39-годишният обвинен е арестуван за 72 часа и притеглен като обвинен за съзнателно убийството, оповестиха от прокуратурата във Варна.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и е осъществено претършуване в парцела, населяван от причинителя. В него чиновниците на реда са разкрили жертвата в добре замаскирана остаряла, септична яма, имитираща горичка, допълниха от обвиняването.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР